Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Beskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Provstlund Skovvej 20, 8700 Horsens

Milton Huses kontantpris:

Provstlund Skovvej 20, Horsens

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende i Lund, Horsens. Lunds tætte placering ved motorvej E45 er ideel for pendlere. Her er både skole, vuggestue, børnehave, idrætsanlæg samt multihus på vej.
Provstlund er et naturskønt område med sø og fredskov og med udsigt over Lund by, engarealer og skov. Herfra er der desuden direkte cykelsti til Horsens centrum.

Huset set udefra
Huset er et multifunktionelt vinkelhus på 164 m2 i flotte gule mursten med brune og lyse nuancer. Murstene er fra Strøjer Tegl - B517 Sputnik, og huset er med valmtag og sorte tagsten. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt og med sålbænke i natur skifer.
Huset har desuden en 48 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 958 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i husets bryggers, hvorfra der er direkte adgang til køkken/alrummet, som er husets naturlige samlingspunkt for hyggestunder og lektielæsning. Derudover finder du også her et depot til opbevaring. Fra køkken/alrummet er der videre adgang til børneafdelingen bestående af 3 værelser og badeværelse. I den anden ende af huset findes den rummelige stue med flot lysindfald og direkte forbindelse til soveværelset, walk-in og forældrebadeværelset.

Vægge, gulve og lofter
Der er flotte laminat Genova Eg Natur gulve i stuen, soveværelset samt i husets værelser. På gulv i køkken/alrum, depot, gang, bryggers og badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt flotte 60 x 60 fliser.

I hele huset er lofterne beklædt med flotte hvide gipslofter. I køkken/alrummet er der ydermere akutstikplader og skrå lofter for en ekstra god akustik og rumfornemmelse i det store centrale rum. Alle husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventer er fra HTH.

Frisk luft uden træk hele året
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018, og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 m2 integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Strøjer Tegl – B517 – Sputnik

3 børneværelser og walk-in

Skråloft i køkken/alrum med 15 graders hældning og akustiklofter

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot