Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Remmerslund Skovby 34, 8722 Hedensted

Milton Huses kontantpris:

Remmerslund Skovby, Hedensted

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er en del af "Hedensted Bygger". I området er der ca. 2 km til centrum i Hedensted, hermed er du tæt på både byliv, butikker og skole. Skal du med toget, kan du hoppe på ved Hedensted Station, der ligger midt i byen. E45 kan du nå på knap 10 min. Hedensteds cirka 8.000 indbyggere danner grundlag for et rigt butiksliv, hvor du finder alt fra både dagligvarebutikker (Brugsen, Rema 1000, Lidl, Fakta og Spar) til detailbutikker inden for herre- og dametøj, isenkram, sport, boghandel, Matas, vin, blomster og apotek.
I Hedensted Centret finder du både fitness, bowling og masser af idrætsforeninger. Byen rummer naturligvis også en masse andre foreninger, og på Trykkerigrunden midt i byen finder du blandt andet en kæmpe sandkasse, en overdækket scene og et lille stykke skov. Trykkerigrunden er et samlingssted på tværs af alder og interesser, hvor man kan skabe noget sammen.

Remmerslund Skovby hører til Stjernevejskolens distrikt. Stjernevejskolen har ca. 600 elever i 0.-9. kl., en SFO med ca. 160 børn. Kommunens idrætstalentklasser på 7.-9. årgang er placeret på Stjernevejskolen. Skolens vision er ”læring og trivsel for alle”. Skolens værdier tager udgangspunkt i det enkelte barn, og anser det for vigtigt at barnet samtidig indgår i et forpligtende fællesskab.

Huset set udefra
Huset er et flot vinkelhus på 167 m² uden udhæng i kvalitets mursten B547 Libra. Huset er med saddeltag, arkitekt tagrender i sort alu, sorte tagsten der samlet giver huset et flot og minimalistisk udtryk.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer.
Huset har desuden en 35 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Desuden er der to overdækkede terrasser på hhv. 5 -og 12 m². Grunden er på 897  m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan ydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i huset, fra husets entre er der adgang til et stort bryggers samt husets 3 børneværelser og det ene badeværelse. Den lange lige gang giver endvidere et flot kig gennem hele huset og direkte adgang til husets hjerte det store køkken/alrum. Køkken/alrummet er et stort lyst rum med skrå lofter, depot samt åben forbindelse til stuen, hvilket giver masser af plads til at hele familien kan samles.
På grund af husets Køkken/alrummets centrale i den 90° vinkel er der praktisk og naturlig udgang til den store sydvendte overdækket terrasser, herfra er der mulighed for at solen kan nydes hele dagen.
Hyggelig stue med adgang til forældreafdelingen som indeholder et tilhørende badeværelse og masser af skabsplads.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i entré, bryggers og begge badeværelser er der pålagt flotte klinker i 60x60 cm.
Der er valgt flotte Laminat gulve i Køkken/alrum, stue, soveværelse, walk-in og samtlige værelser. (Montane Oak. MIL-778). Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets, køkken/alrum og stue er her opsat akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varme genvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48   carport med redskabsrum
To overdækkede terrasser på i alt 17 m²
Skrålofter med akustikfelter i køkkenalrum, stue og entre
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Blødstrøgne mursten Strøjer B547 Libra
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

 

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot