Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Rosenborg 5, 8800 Viborg

Milton Huses kontantpris:

Rosenborg, 8800 Viborg

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende udstillingshus i Viborgs vestlige bydel (Liseborg), med udsigt til åbne marker, tæt på Viborg Hedeplantage. Det nye kvarter ligger tæt på daginstitution og indkøbsmulighed m.m. i City Vest.

Huset set udefra
Huset er et flot forskudt vinkelhus på 170 m2 i mursten fra Wienerberger – W109 Hvid Marmor. Huset er med sadeltag og udhæng samt ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 46 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
På huset vestvendte siden er 12m2 overdækket terrasse
Grunden er på 805 m2 med en dejlig syd-/vestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers og man ledes derefter direkte videre til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.
Køkken/Alrummet er med 15 graders gennemgående skråloft.
Husets værelser er placeret modsat entré, hvor fordelingsgang giver adgang til 2 værelser samt kontor og gæstebadeværelse.
I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler. Forældreafdelingen består af rummeligt soveværelse med god mulighed for skabsvæg, og med eget badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte laminatgulve – Wicanders Akustik Wheat Oak i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60 x 60 cm gulvklinker.
I hele huset er der flotte hvide gipslofter hvoraf køkken/alrum og stue er akustikgips. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt.
Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft uden træk hele året
Huset opvarmes med fjernvarme og gulvvarme i alle rum, Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt vinkelhus på 170 m2
46 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum
12m2 overdækket terrasse
Flotte hvide gipslofter
Køkken/alrum og stue er akustikgips
Vægge beklædt med glasfilt
Opvarmes med fjernvarme og gulvvarme i alle rum

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot