Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Rosenborg 9, 8800 Viborg

Milton Huses kontantpris:

Rosenborg, Viborg

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende udstillingshus i Viborgs vestlige bydel (Liseborg), med udsigt til åbne marker, tæt på Viborg Hedeplantage. Det nye kvarter ligger tæt på daginstitution og indkøbsmulighed m.m. i City Vest.

Huset set udefra
Huset er et flot H-hus på 178  i mursten – Taurus fra Strøjer Tegl. Huset er med afvalmede gavle og udhæng samt ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 55  integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 827  med en dejlig syd-/vestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Husets bryggers er tilgængelig fra både entré og carport, fra entré er der direkte adgang til børneafdelingen med 3 store værelser og et gæstebadeværelse. Fra husets entré/gang bliver du ledt videre til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.
Alrummet er med 15 graders gennemgående skråloft. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler, og udgang til have. Forældreafdelingen består af soveværelse med adgang til walk-in og eget badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte akustik laminatgulve – Panama Oak i stuen, soveværelset, walk-in samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60 x 60 cm gulvklinker. I hele huset er der hvide ultrafin troldtekt lofter. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset opvarmes med fjernvarme og gulvvarme i alle rum, Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

55 m² integreret carport med redskabsrum
Flotte mursten fra Taurus fra Strøjer Tegl
Troldtekt lofter i hele huset
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot