Huset er solgt

Ønskes et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 7562 4300

Boligbeskrivelse til print

KLIK HER

Jeg er interesseret i

Stiklingen 11, 5500 Middelfart

Milton Huses kontantpris:

Stiklingen, Middelfart

På Stiklingen har Milton bygget et moderne og funktionelt gårdhavehus på 161 kvm. med 3 værelser og 2 badeværelser. Huset er muret med flotte mørke Lyra mursten fra Strøjer Tegl og sort mørtel. Huset har ensidig taghældning og taget er belagt med sort tagpap med listedækning og der er arkitekttagrender i blank zink

Huset har skråloft i hele huset og mange store vinduespartier, der sikrer et lyst og venligt miljø. Overalt i huset er der hvide gipslofter, der bidrager yderligere til det venlige og moderne look. 

Husets hjerte er det store lyse køkken/alrum i midten af huset, som forbinder forældreafdelingen med børneafdelingen. Her er plads til både lektielæsning og leg og akustikpladerne i loftet sikrer en god akustik og et godt indeklima. Forældreafdelingen består af stue, soveværelse med walk-in og eget badeværelse, mens børneafdelingen består af 3 værelser, gæstetoilet, bryggers samt entré. 

Grunden er på 867 kvm med en dejlig lys sydvestvendt have, hvor der er plads til masser af udendørs aktiviteter, leg og hygge. 

For mere info - se boligbeskrivelse ovenfor.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 kvm. integreret carport med redskabsrum

Rationel Aura Plus træ/alu 3 lags vinduer

Arkitekttagrender i zink

Sort tagpap med listedækning

Flotte mørke mursten fra Støjer Tegl

Alle hårde hvidevarer medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot