Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Hent materiale

Jeg er interesseret i

Thoruplund 10, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Thoruplund 10, Silkeborg

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende udstillingshus i Voel øst for Silkeborg. Udstykningen ligger skøn tilbagetrukket med fri udsigt til åbne marker. Kort afstand til motorvejstilkørsel med kun 20 min til Århus og 25 min til Herning.  

Huset set udefra
Huset er et flot forskudt vinkelhus  170  i mursten – Libra fra Egernsund Tegl. Huset er med sadeltag og udhæng samt ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 1077 med en dejlig syd-/vestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Husets bryggers er tilgængelig fra både entré og carport. Fra husets entré er der direkte børneafdelingen med 3 store værelser og et gæstebadeværelse. Fra husets entré/gang bliver du ledt videre til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.
Alrummet er med 15 graders gennemgående skråloft.
I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler, og udgang mod vest. Forældreafdelingen består af soveværelse med adgang til eget badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminatgulve – Eg Milano i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60 x 60 cm gulvklinker.
I hele huset er der flotte hvide gips lofter. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset har et Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018..

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 m² integreret carport med redskabsrum
13  overdækket terrasse.
Flotte mursten fra Libra fra Egernsund Tegl
Hvide gips lofter i hele huset samt 15 graders gennemgående skråloft i alrummet. 
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot