Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Troldhøj Alle 61, 6800 Varde

Milton Huses kontantpris:

Troldhøj Allé, Varde

Husbeskrivelse

Meget velbeliggende inspirationshus i udstykning med vægt på grønne områder og respekt for den eksisterende natur.

Troldhøjen har den bedste beliggenhed i 1. række til naturskønne omgivelser. Her kommer du til at bo omkranset af smuk natur med åbne marker, grønne skove og samtidig tæt ved ny skole, børnepasning, idrætsanlæg, Campus og indkøb.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 156 m2 med udhæng i flotte grålige mursten fra Strøjer Tegl – B546 - Taurus. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sort udvendigt og hvide indvendigt.

Huset har desuden en 50 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 991 m2 med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra

Fra entréen er der direkte adgang til det lækre, store, lyse køkken-alrum, der er forbundet med stuen. Fra køkkenet er der desuden udgang til terrassen. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen bestående af soveværelse med eget badeværelse.

Husets gulve

Der er flotte akustikgulve – Western Oak Designkork – i stuen, soveværelset samt i husets værelser og kontor. På gulvene i entré, bryggers, køkken-alrum, depot og badeværelser, herunder vægge i bruseniche er der lagt lyse klinker i str. 60x60 cm. I hele huset er der flotte hvide ultrafine træbetonlofter og i køkken-alrummet er der 15 graders skrålofter. Træbetonslofterne er med til at sikre en optimal akustik og et godt indeklima i hele huset.

Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

50 m² integreret carport med redskabsrum.
Flotte mursten fra Strøjer Tegl – B546 - Taurus
15 graders skråloft i køkken-alrum.
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot