Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Ved Billeskoven 8, 9230 Svenstrup

Milton Huses kontantpris:

Ved Billeskoven, Svenstrup

Husbeskrivelse
Beliggende i den unikke udstykning, Ved Billeskoven i Godthåb, er dette inspirationshus placeret lige ned til uberørt natur og stadig tæt på byen. Med udstykningsplanen er der taget stor hensyn til naturen, og der findes ingen traditionelle firkantede grunde.

Huset set udefra
Huset er et flot multifunktionelt forskudt længehus uden udhæng i kvalitets mursten fra Strøjer Tegl – B434 Moskus. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort alu.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer.
Huset har desuden en  53  stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 785  med en dejlig vestvendt have, hvor solen kan nydes når man komme hjem fra arbejde

Huset set indefra
Kom tørskoet fra det overdækkede indgangsparti i forlængelse med carporten og ind i husets entre. Her er der direkte adgang til husets bryggers med plads til barnevogn, vasketøj og ikke mindst alt overtøjet. Her er tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i en travl hverdag.
Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med depotrum og med plads til leg, hygge og lektier. Her er direkte adgang til stor lys stue og videre til forældreafdelingen med lækkert soveværelse, walk-in og tilhørende badeværelse med dobbelt bruser og badekar.

Fra spisepladsen i køkken/alrummet er der direkte adgang til en overdækket terrasse på hele 23 m². Denne er vestvendt så solen kan nydes fra middag og til den går ned. Huset har to hyggelige terrasser omgivet af fuldmurede læmure, hvor man kan sidde i fred og ro for vind og nysgerrige blikke. 

Husets gulve og lofter
På gulve i gang, entré, bryggers og begge badeværelser er der pålagt flotte 60x60 cm klinker nr. 9 med manhatten fuge, på væggene i brusenichen, er der pålagt flotte 60x60 cm klinker nr. 49 ligeledes med manhatten fuge.
Der er valgt flotte sildebens parket gulve i stue, soveværelse, walk-in, køkken/alrum og depot - Amtico Spacia Sildeben - Traditional Oak
De 2 børneværelser og kontoret har praktiske Ege tæpper.
Loftet i hele huset er beklædt med gips, og for at sikre god akustik er der monteret akustikfelter i gang, køkken/alrum og stue. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018. Huset har desuden 4 integrerede solcellepaneler på taget. 

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt længehus 163 kvm
53 kvm integreret carport med redskabsrum
7 kvm overdækket indgang
Mursten fra Strøjer Tegl – B434 Moskus
Gipslofter med akustikfelter i gang, køkken-alrum og stue
23 kvm overdækket terrasse
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning og 2 fuldmurede læmure
4 integrerede solcellepaneler

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot