Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Følfodvej 26, 8800 Viborg

Milton Huses kontantpris:

Følfodvej 26, Viborg

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende udstillingshus i Viborgs nye sydlige bydel (Arnbjerg). Området ligger skønt tæt ved Søndersø, Ødalens skovområde og Viborg Golfklub. Det nye kvarter får etableret ny daginstitution og indkøbsmulighed, Rema1000, helt tæt ved.  

Huset set udefra
Huset er et flot og yderst funktionelt forskudt vinkelhus på 179 med flotte mursten, Nova fra Strøjer Tegl. Tagkonstruktionen er Sadeltag med ca. 30 cm udhæng. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 45 stor integreret carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 945 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til veludstyret bryggers samt køkken/alrum. Du træder direkte ind i husets store køkken/alrum med depotrum, gennemgående skråloft samt store flotte vinduespartier. Der er en fordelingsgang til 3 store børneværelser og badeværelse med bruseniche. Fra Køkken/alrum er der adgang til husets stue. Her er udgang til syd/vestvendt overdækket terrasse Forældreafdelingen består af soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse. Huset indeholder desuden en værelsesfløj med tre værelser, badeværelse samt stort multirum.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte Amtico Spacia (Noble Oak) sildebensgulve i stuen, soveværelset samt i husets øvrige værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60 x 60 cm gulvklinker. I hele huset er der hvide Troldtekt lofter. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset opvarmes med fjernvarme og gulvvarme i alle rum, Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018. 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

179 m² forskudt vinkelhus
45 m² integreret dobbelt carport med redskabsrum
3 store børneværelser
Energiklasse er efter BR2018
Betal først ved overtagelse

 

Ønsker du at vide mere om dette spændende hus - kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot