Modelfoto

Huset er til salg

3.495.000,-

Åbent Hus

Huset åbner i 2024

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Skifervænget 12, 6640 Lunderskov

Milton Huses kontantpris:

Skifervænget 12, Lunderskov

Huset udefra:
Inspirationshuset på 160 kvm er et forskudt vinkelhus. Huset er opført i murstenen B547 Libra fra Strøjer Tegl. En grålig sten med sortbrune nuancer, der giver et levende og tidløst udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskifer, matchende halvrunde ståltagrender og nedløbsrør. Huset har en 54 kvm stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 1005 kvm med en dejlig have, hvor solen kan nydes det meste af dagen. 

Huset indefra:
Træd indenfor i husets entré, hvor vi har gjort plads til en praktisk og hyggelig siddeniche, så du kan sidde behageligt, mens du tager sko på. På venstre side har du det praktiske bryggers med god bordplads til at folde vasektøjet. 

I forlængelse af entréen ligger husets børneafdeling, der består af to børneværelser, kontor og badeværelse. Køkken-alrummet er placeret i husets midte og bades i naturligt lys fra de store vinduespartier og hele to ovenlysvinduer. Køkken-alrummet er udstyret med ekstra bekvemmeligheder som køkkendepot og en hyggelig alkove. 

Fra den ligeledes veloplyste stue er der forbindelse til husets forældreafdeling med stort soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse med linjeafløb og indbygget sæbehylde.

Et perfekt indeklima
Huset har et effektivt varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets opvarmning er fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

 

  • Hustype: Forskudt vinkelhus
  • Mursten: B547 – Libra fra Strøjer Tegl
  • Tag: Sadeltag med sorte betontagsten og 30 cm udhæng
  • Vinduer: Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
  • Lofter: Hvide gipslofter i hele huset samt skrålofter med akustikfelter i køkken-alrum og stue
  • Gulve: Laminatplankegulve Milano Eg Beige i stue, soveværelse, kontor og værelser. Flotte 60 x 60 cm klinker (nr.1) i entré, bryggers, køkken, depot og badeværelser
  • Vægge: Glasfilt
  • Inventar: HTH
  • Opvarmning: Fjernvarme

 

       

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot