Modelfoto

Huset er til salg

3.495.000,-

Åbent Hus

Huset åbner i 2024

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Skifervænget 12, 6640 Lunderskov

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Skifervænget 12, Lunderskov

Huset udefra:
Inspirationshuset på 160 m² er et forskudt vinkelhus. Murstenen er B547 Libra fra Strøjer Tegl, som er grålig med sort/brune nuancer blødstrøgne, der giver et levende og tidløst udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer, matchende halvrunde ståltagrender og nedløbsrør. Huset er med en 54 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 1005 m², hvor solen kan nydes i haven det meste af dagen.

Huset indefra:
Træd indenfor i inspirationshusets entré, hvor du kan gå direkte til det praktiske bryggers med god bordplads. Fra entréen kommer du direkte til børneafdelingen, der består af to børneværelser, kontor og det første badeværelse. Køkken/alrummet ligger i husets midte og har god plads til familien – her er højt til loftet med 15 graders skrålofter – og store vinduespartier, der giver et skønt og naturligt lys. Der er åben forbindelse fra køkken/alrummet til den lyse stue. Fra stuen er der adgang til husets forældreafdeling med stort soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse. Fra køkken/alrummet er der udgang til en dejlig syd/vestvendt terrasse. Huset har et effektivt varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets opvarmning er fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

• Hustype: Forskudt vinkelhus
• Mursten: B547 – Libra fra Strøjer Tegl.
• Tag: Sadeltag med sorte betontagsten og med udhæng på ca. 30 cm..
• Vinduer: Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer.
• Lofter: Hvide gipslofter i hele huset, og skrålofter med akustikfelter i køkken/alrum og stue.
• Gulve: Flotte slidstærke laminat plankegulve Milano Eg Beige i stue, soveværelse, kontor og værelser. Flotte 60 x 60 cm klinker (nr.1) på gulve i entré, bryggers, køkken, depot og på badeværelser.
• Vægge: Beklædt med glasfilt
• Inventar: Alt er i lækkert design fra HTH.
• Huset opføres som: BR18.
• Opvarmning: Fjernvarme.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot