Udeliv året rundt -
byg hus med en overdækket terrasse

Milton Huse bygger rigtig mange huse med overdækkede terrasser, og det er der mange gode grunde til. Selvfølgelig er det skønt at finde skygge på en varm solskinsdag, men overdækningen giver også mulighed for at forlænge udelivet året rundt, uanset regn eller slud. I et af Miltons nyeste inspirationshuse har Deko-teamet vist eksempler på, hvordan du kan indrette med lanterne, pels i stolene og planter i krukkerne, så der altid føles rart at være.

Hold dig varm
Både pels og levende lys luner på en kold efterårsdag, men vil du supplere med en varmekilde foruden, kan terrassevarmere i dag fås i alverdens størrelser, farver og former. Ligesom et bålfad gør sig godt, selv på en smuk sneklædt vinterdag.

Deko-teamet er begejstret for forskellige typer af hængemøbler som stolen på billedet, der nærmest udgør en helt lille rede, man kan finde sig til rette i.

I og med at den er hævet over jorden, er der knap så koldt, specielt hvis den samtidig hænger i læ for vind og vejr. Hængemøbler fås i forskellige varianter, også som bænke og sofaer med plads til flere. Mange er bygget i vejrbestandige materialer, så du ikke behøver at flytte dem ind i vinterhalvåret. Vær i øvrigt opmærksom på, hvad du hænger dine møbler op i, så det kan bære selv familiens tungeste medlemmer.

Hygge og stjernekig
Er hygge et nøgleord i din indretning, så lad den røde tråd inde fra huset fortsætte ud på terrassen. Spar ikke på puder og fx lyskæder som stemningsmarkører. Placér lyskæderne rundt om træer og buske, eller hæng dem op under din overdækning. Det kan være helt magisk i mørket med de mange små pærer, der glimter. Det er også altid en god idé at have smukke flettede kurve til vattæpper, der matcher din øvrige terrasseindretning. Hav endelig rigeligt med tæpper, så der også er til gæster, hvis de får lyst til at rykke udenfor efter en god middag og slutte aftenen af med stjernekig.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot