Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Bavnebjerg 34, 8752 Østbirk

Milton Huses kontantpris:

Bavnebjerg 34, Østbirk

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse. 

Husbeskrivelse
I området får man det bedste fra to verdener: Naturens ro og byens tilbud. De landlige omgivelser er ganske fredelige og afskåret fra støjende trafik. Alligevel er der nem og hurtig adgang til alle hverdagens fornødenheder via det veludviklede stisystem, der også gør det nemt for kvarterets børn at cykle til og fra legekammeraterne i området.

Huset set udefra
Forskudt længehus, huset på 160  . Murstenen er den varme mursten 2.4.35 Twilight fra Egernsund Tegl med brune nuancer, som giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer, arkitekttagrender i blank zink samt vedligeholdelsesfrit sort alu ved forskydning og gavl. Huset er med en 38   stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 774   med en dejlig have på både den østlige og vestlige side af huset, så solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Træd tørskoet indenfor fra husets carport og ind direkte ind til det praktiske bryggers med masser af bordplads. Fra bryggerset kommer du direkte til børneafdelingen, der består af to børneværelser, kontor og det første badeværelse. Køkken/alrummet ligger i husets midte og har god plads til familien – her er højt til loftet med 15 graders skrålofter – og store vinduespartier på tre sider giver et skønt naturligt lys. Fra det gennemgående køkken/alrum er der en stor åben forbindelse til den lyse stue. Herfra er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse. Fra køkken/alrummet er de udgang til både en dejlig østvendt og vestvendt terrasse.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i bryggers, køkken og begge badeværelser er der pålagt flotte klinker i 60x60 cm.
Der er valgt flotte Laminat gulve i stue, kontor, soveværelse, walk-in og samtlige værelser. (Genova Eg Natur MIL-781)
Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets, køkken/alrum er her opsat akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varme genvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018.


Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

38   carport med redskabsrum
Skrålofter med akustikfelter i køkkenalrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Blødstrøgne mursten 2.4.35 Twilight fra Egernsund
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

 

 

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot