Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Fejring Enge 14, 8722 Hedensted

Milton Huses kontantpris:

Fejring Enge, Hedensted

Arkitektonisk smukt Milton hus til den kvalitetsbevidste nybygger
Milton Huse har opført et arkitektonisk smukt og multifunktionelt længehus med carport som vinkel til den kvalitetsbevidste familie. Huset er uden udhæng og opført i stenen Egernsund 2.4.48 - Willems Forest fra Egernsund Tegl, som giver et stilfuldt udtryk. Materialevalget er gennemført fra yderst til inderst. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekt­tagrender i sort alu. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indven­digt. Sålbænke er i natur skiffer. Huset har desuden en 45 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 675 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i husets entre. Her er der direkte adgang til husets bryggers med plads til barnevogn, vasketøj og ikke mindst alt overtøjet. Her er tale om et funktionelt hus med fokus på familiens trivsel i en travl hverdag. Husets hjerte er et stort og lyst køkken-alrum med depotrum og med plads til leg, hygge og lektier. Stuen som ligger i forbindelse køkken-alrummet er rummelig og lys, let adskilt med en facadestensvæg med indbygget biopejs. I forældreafdelingen er der et lækkert soveværelse med stor skabsvæg og tilhørende badeværelse.

Udeliv
Fra køkken-alrummet og stuen er der direkte adgang til overdækkede arealer på ca. 27 m². Disse er henholdsvis syd –og vestvendte, så solen kan nydes fra middag og helt frem til solnedgang. Huset har flere hyggelige og uforstyrrede terrasser.

Rød tråd i materialevalget
Til gulvet i bryggers og begge badeværelser, incl. væggene i brusenichen har Milton Huse valgt to slags populære klinker i det store kvadratiske format 60 x 60 cm. Der er endvidere valgt flotte Vinyl sildebensgulve - Amtico Spacia Sildeben Pale Ash - i køkken-alrum, stue, kontor og gang. På værelserne er der flotte sorte tæpper fra EGE – model Cantana Loop. Entreen byder på en lækker kokusmåtte.

Loftet er beklædt med klassiske hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets gang, køkken-alrum og stue er her opført akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er nyeste design fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjern­varme og huset er bygget efter BR2018. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Mursten Egernsund 2.4.48 - Willems Forest
Rationel vinduer
Biopejs
Sorte beton tagsten
Sorte arkitekt tagrender
Sildebensgulve
Store flotte klinker
HTH inventar
Gips lofter inkl. akustik i flere rum
Skrå lofter i flere rum
Filt på væggene
Bosch og Siemens hårde hvidevarer
Hans Grohe armaturer
Blücher linjeafløb
Alarm inkl. abonnement
NILAN ventilation

 

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot