Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Fladhøjparken 85, 6230 Rødekro

Milton Huses kontantpris:

Fladhøjparken, Rødekro

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende i udstykning i Rødekro med natur, skole og idrætsfaciliteter lige rundt om hjørnet. Gode transportforbindelser til Rødekro Centrum og få minutters kørsel fra Aabenraa. 

Huset udefra
Huset er et stilrent vinkelhus på 167 m² i blødstrøgne mursten Lika fra Strøjer Tegl og sorte betontagsten. Vinduerne er Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt. Der er desuden også en stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor der er støbt og isoleret gulv.
Tagrender og nedløb er i stål, og alt udvendig træværk er grundmalet, stern og redskabsrum i sort og underbeklædning i hvid. Vedligeholdelsesfri 4-kantede galvaniseret stålsøjle ved carporten.
Grunden er på hele 970 m² med en skøn stor sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset indefra
I køkkenalrum, entré, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt 60x60 cm klinker med Manhattan fuge. Lofterne i hele huset er beklædt med hvide gipslofter, og med akustiklofter samt lofthældning i køkkenalrum, for en ekstra god akustik i det store rum. Alle vægge er beklædt med glasfilt. Flotte laminatgulve Genova Eg Natur i soveværelse, gang, walk-in, kontor, værelser og stue. Al inventar er fra HTH samt væghængte toiletter med skjult cisterne og gulvvarme i hele huset.

Et perfekt indeklima
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning er fjernvarme. Husets energimærke er BR2018.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus med valmtag
Laika fra Strøjer Tegn
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Flotte hvide gipslofter i hele huset, og med akustiklofter samt lofthældning i køkkenalrum, for en ekstra god akustik i det store rum
Flotte laminatgulve i soveværelse, walk-in, kontor, værelser og stue. 
60 x 60 cm klinker med Manhatten fuge i køkkenalrum, entré, gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche.
Opvarmning Fjernvarme.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot