Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Golfvej 130, 9000 Frederikshavn

Milton Huses kontantpris:

Golfvej 130, Frederikshavn

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Beliggende i den populære udstykning i Frederikshavn – Golfparken, tæt på havet og den unikke Palmestrand. Denne nye bydel i Frederikshavn er vokset hurtigt over de seneste år og udbygningen af området fortsætter hastigt.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt indrettet længehus på 144 m2, opført i den lyse Antibes mursten fra Egernsund Tegl. Huset er med sadeltag, muret gavl ved stue og vandret klinkebeklædning ved carport. Derudover har huset sorte tagsten og tagrender i stål. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt.

Huset har desuden en 39 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 1.052 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets indgang er der adgang til aflukket bryggers og børneafdelingen med tre værelser med indbygningsskabe og tilhørende badeværelse. Herfra er der videre adgang til det funktionelle køkken/alrum, der med et naturligt flow til stuen er husets hjerte, og her er der plads til leg, hygge og lektier.  I tilknytning til det store soveværelse finder du en lang skabsvæg og eget badeværelse.

I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler og direkte udgang til en lækker sydvestvendt terrasse.

Luft, rummelighed & velvære
Der er valgt flotte laminatgulve i Milano Eg Beige i stue, soveværelse samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lyse klinker i 60 x 60 cm. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrum er der akustikfelter, som sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum.

Frisk luft uden træk hele året
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

39  m2 integreret carport med redskabsrum

Hvide gipslofter og i køkken/alrum med akustikfelter

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer

Lyse blødstrøgne mursten

fra Egernsund - Antibes

Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

Betal først ved indflytning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot