Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Haugevej 203C, 5270 Odense

Milton Huses kontantpris:

Haugevej, Odense N

Husbeskrivelse
Huset er beliggende i en ny udstykning i den hyggelige Odense-forstad, Stige. Stige er en gammel Skipperby i det nordlige Odense, og byen er placeret tæt på Odense kanal, der emmer af hygge og miljø. Udstykningen har en skøn beliggenhed, tæt på Odense centrum (10 min) og tæt på skole, dagpleje, indkøb og idrætsfaciliteter.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til husets store køkken-alum med plads til det store spisebord. Køkkenet er fra HTH og er et flot og veludstyret køkken. I stueetagen findes desuden 2 store børneværelser, husets første bad samt bryggers. På 1. salen er der blevet plads til stort forældresoveværelse med skabsvæg, 2 værelser samt husets andet badeværelse.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt hus i 2 fulde plan på 180 m², velegnet til den store famillie. Det er opført i flotte grå brune Laika mursten fra Strøjer Tegl og vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus med klassisk sprosse inddeling, 3-lags træ/alu, hvide udvendigt og indvendigt.

Huset har en 48 m² stor integreret dobbelt carport, med et dejligt redskabsrum som har støbt og isoleret bund.

Grunden er på 1109 m² med en dejlig og sydvest have, hvor solen kan nydes dagen lang.

Husets lofter, vægge og gulve
På gulvene i entré, bryggers og begge badeværelser er der lagt store grålige 60x60 cm klinker. I stuen, soveværelse, børneværelser og køkken-alrummet er der flotte laminat plankegulve i Eg natur. Der er fuldspartlede, hvidmalede gipslofter overalt. Alle indvendige vægge er beklædt med filt og hvidmalet. Flot inventar fra HTH og alt i hvidevarer. Væghængte toiletter og smalle aflange gulvafløb i begge brusenicher.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikre et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

180 m² veludnyttede bolig i 2 plan
48 m² dobbelt carport med redskabsrum
Flotte mursten fra Strøjer Tegl B542 Laika
Træ/alu lavenergi vinduer med 3 lag glas fra Rationel
Trappe fra Woodstep

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot