Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Helleflynderen 8, 5500 Middelfart

Milton Huses kontantpris:

Helleflynderen, Middelfart

Husbeskrivelse
På Helleflynderen får du en beliggenhed med et skønt nærområde omkring Middelfart.
På Helleflynderen finder du 10 attraktive grunde, der er placeret tæt på skoler, daginstitutioner, sportsfaciliteter og indkøb.
Udstykningen ligger i et naturskønt område med adgang til store friarealer og masser af plads. Her er man tæt på både strand og Lillebælt Golfklub, ligesom der er nem adgang til motorvejen med under 30 min. til Odense.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 165 kvm i 1 fulde plan. Det er opført i Twilight-murstenen fra Egernsund med grå standard fuge. Vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har en 56 kvm stor integreret garage. Grunden er på 839 kvm med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes dagen lang.

Huset set indefra
Fra husets entre/bryggers er der direkte adgang til husets store køkken-alrum. Køkkenet har en stor vaskeø og et flot og veludstyret køkken. Fra fordelergangen er der adgang til husets børneafdeling med 2 værelser på over 10 kvm samt børne/gæstetoilet. Stort kontor eller børneværelse nr. 3 med adgang ligeledes fra gangen, skråloft i køkken-alrum med akustiklofter. I modsatte ende ligger husets forældreafdeling med et stort soveværelse med skabsvæg og badeværelse.

Husets gulve og lofter
På gulvene i bryggers, køkken-alrum, depotrum og begge badeværelser er der lagt store gråbrune 60x60 cm klinker. I stuen, soveværelse og børneværelser er der flotte laminatplankegulve.
Der er hvide gipslofter i hele huset samt akustiklofter i køkken-alrum. Alle indvendige vægge er beklædt med filt og hvidmalet.
Flot inventar fra HTH og alt i hvidevarer. Væghængte toiletter og smalle aflange gulvafløb i begge brusenicher.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

165 kvm veludnyttet bolig
56 kvm garage
Sadeltag med udhæng
Flotte, gråbrune mursten fra Egernsund med grå standard fuge
Træ/alu lavenergivinduer med 3-lags glas fra Rationel
Gipslofter i hele huset samt filt på alle vægge
Opvarmning med fjernvarme
Betal først ved indflytning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot