Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Kvistvænget 17, 8700 Horsens

Milton Huses kontantpris:

Kvistvænget, Horsens

 

Husbeskrivelse
Området omkring Hatting er kendetegnet af natur i form af skov og marker, og med kun 6,5 km til Horsens midtby er du tæt på det hele. Motorvejstilkørsel til E45 ligger også i umiddelbar nærhed.
Hatting er en lille landsby tæt på Horsens med godt 1.800 indbyggere. Her er et godt sammenhold, og et aktivt foreningsliv med mange tilbud til alle i form af både idræt- og spejderforeninger samt en populær ungdomsklub.

Huset set udefra
Huset er et flot familievenligt vinkelhus på 164 m² med 30 cm udhæng i kvalitets mursten fra B430 Bison. Huset er med valmtag, sorte tagsten.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer.
Huset har desuden en 49 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 805 m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i huset store bryggers, med god plads til alle hverdagens praktiske gøremål. Fra bryggerset er der direkte adgang til huset hjerte, det store aflange Køkken/alrummet som rummer plads til mange gæster. Køkken/alrummet er med tilhørende viktualierum ydermere er køkken/alrummet lavet med skråloft og akustik felter der gør det både rummeligt og behageligt at opholde sig i. Herfra er der nem adgang til både stuen og de tre store børneværelser der alle rummer minimum 11m². På grund af husets 90° vinkel er der masser af dagslys i både Køkken/alrummet og stuen gennem hele dagen. Hyggelig stue med adgang til forældreafdelingen som indeholder et lækkert soveværelse med god skabsplads og tilhørende badeværelse.  

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i entré, bryggers, depot og begge badeværelser er der pålagt flotte klinker i 60x60 cm.
Der er valgt flotte laminat gulve i gang, køkken/alrum, stue og samtlige værelser. (Genova Eg Natur MIL-781)
Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets, køkken/alrum er her opsat akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varme genvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018.  

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

49   carport med redskabsrum
Skrålofter med akustikfelter i køkkenalrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Blødstrøgne mursten Strøjer B430 Bison
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

 

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot