Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Muskatvej 8, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Muskatvej, Silkeborg

Charmerende familiehus med nedsænket stuemiljø

Husbeskrivelse
Et hyggeligt, nedsænket stuemiljø med ekstra højt til loftet er blandt de fine detaljer i dette charmerende inspirationshus med forskudte længer og praktiske detaljer til hverdagen.

Huset ligger i et spændende, nyetableret område i Silkeborg. Området er særdeles børnevenligt med lukkede stisystemer, der både fører til skole, børnehave, sportsforening, indkøbsmuligheder og skønne grønne områder. Huset er beliggende i Eriksborg ved Gødvad med ca. 5-10 min. kørsel til Silkeborg Midtby. Der er heller ikke langt til motorvejen, hvorfra du inden for ca. 30 min kan nå Aarhus, Herning og Viborg.

Huset set udefra
Huset er et flot forskudt længehus på 168  med flotte mursten af typen Bison fra Egernsund Wienerberger. Tagkonstruktionen er sadeltag med ca. 30 cm udhæng.
Vinduerne er fra Rationel AURAPLUS 3-lags træ/alu (sorte udvendigt og hvide indvendigt). Den rummelige carport på 60 m² er udstyret med et afskærmet område, som er ideelt til cykelparkering, samt et redskabsrum på 13 m² med støbt og isoleret gulv.

Grunden er på 708 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra entréen er der adgang til et stort bryggers på mere end 10 kvm, som den pladskrævende småbørnsfamilie formentlig vil sætte pris på i en hverdag med barnevogn, vasketøj og vinterjakker. Herfra går du videre til en lille fordelingsgang med indgang til 2 store børneværelser, et kontor/tredje børneværelse samt badeværelse med bruseniche. 

Familiens samlingspunkt er det store køkken-alrum i midten af huset, som blandt andet er udstyret med høje skrålofter og et køkkendepot med plads til tørvarer, røremaskiner og andet grej. Fra køkken-alrummet fører tre trin ned til stuen, der med sin placering indbyder til hygge og afslapning. De forskudte plan giver huset karakter og stemning og resulterer i en øget loftshøjde i den ene længe. Du skal dog ikke frygte for akustikken, da lofterne er beklædt med ultrafin træbeton med en formidabel lyddæmpende effekt.
Fra stuen er der adgang til en privat forældreafdeling med soveværelse, walk-in og badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat plankegulve af typen Akustik Panama Oak i stue, soveværelse, walk-in og i husets værelser. På gulvene i entré/indgang, bryggers, køkken-alrum, badeværelser (herunder vægge i bruseniche) er der lagt lyse klinker i str. 60*60 cm af typen Betonico Grey. I hele huset er der træbetonlofter, som skaber en god og behagelig akustik. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er udstyret med et Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiramme er BR2018 og opvarmning er med fjernvarme. 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

  • 60  integreret carport med redskabsrum
  • Sadeltag med 30 cm. udhæng
  • Nedsænket stue og forældreafdeling
  • 3 børneværelser
  • Rationel AURAPLUS 3-lags vinduer i træ/alu

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot