Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Nellikebakken 5, 8930 Randers NØ

Milton Huses kontantpris:

Nellikebakken, Randers NØ

Inspirationshuset er en del af byggeudstillingen Randers Bygger 2021 i Dronningborg, i den nordøstlige del af Randers by. Dronningborg er meget naturskøn og et attraktivt område tæt ved natur, indkøb, skoler og kun ca. 5 km til Randers Centrum.

Huset set udefra
Forskudt vinkelhus på 150 m² opført i murstenen 2.1.69 Cold Hawaii i sandfarvet hvide og grå nuancer fra Egernsund Tegl, og med sort betontag med fuglegitter og gratbånd.
Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og sort noir 900 Sablé udvendigt.
Huset har en stor integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum med støbt og isoleret gulv på 48 m².
Huset er med 25 grader sadeltag, opmurede gavle uden udhæng. Arkitekt tagrender og nedløb i sort alu og sålbænke er i sort skiffer. Grunden er på 840 m².

Huset set indefra

Huset her rummer virkelig hele familien. Her er plads til lektier og leg på én og samme tid. Huset har en børneafdeling med 2 gode værelser og eget badeværelse og et praktisk depot, soveværelse med skabsvæg og eget toilet/bad, et lækkert køkken/alrum med adgang til kontor samt lys og venlig stue. Der er direkte indgang fra carporten

Luft, rummelighed & velvære.

Loftet i hele huset er monteret troldtekt lofter for at sikre en god akustik i hele huset. Loftshøjden er hævet til ca. 255 cm. i hele huset. Det giver en god rumfornemmelse af lys og luft.
På gulve i køkken/alrum, depot, gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i brusenicher, er der pålagt fliser i 60 x 60 cm af typen OR ILL 60 LP. Der er lagt flotte sildeben laminatgulve i stue og soveværelse samt på alle værelser og kontor af typen Amtico Spacia Pale Ash. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt

Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer at perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Husets energiklasse er BR18, og opvarmning er med fjernvarme

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

150 m² forskudt vinkelhus
48 m² integreret dobbeltcarport med redskabsrum
Flotte mursten fra 2.1.69 Cold Hawaii i sandfarvet hvide og grå nuancer fra Egernsund Tegl
Vinduer er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu; hvide indvendigt og sort noir 900 Sablé udvendigt
Loftshøjden er hævet til ca. 255 cm. i hele huset

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot