Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Rosenborg 3, 8800 Viborg

Milton Huses kontantpris:

Rosenborg, 8800 Viborg

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende udstillingshus i Viborgs vestlige bydel (Liseborg), med udsigt til åbne marker, tæt på Viborg Hedeplantage. Det nye kvarter ligger tæt på daginstitution og indkøbsmulighed m.m. i City Vest.

Huset set udefra
Huset er et flot forskudt vinkelhus på 169 m2 i mursten W450 Jern fra Egernsund Tegl. Huset er med sadeltag og udhæng samt ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt.

Huset har desuden en 48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. På husets vestvendte side findes 13 m2 overdækket terrasse. Grunden er på 827 m2 med en dejlig syd-/vestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til børneafdelingen med 3 store værelser samt et gæstebadeværelse. Fra husets entré/gang bliver du ledt videre til det rummelige køkken-alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.
Køkken-alrummet er med 15 graders gennemgående skråloft.
I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler. Forældreafdelingen består af soveværelse med adgang til walk-in og eget badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte laminatgulve – Ascona Oak  i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60 x 60 cm gulvklinker. I hele huset er der hvide troldtektlofter i ultrafin struktur. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt.
Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft uden træk hele året
Huset opvarmes med fjernvarme og gulvvarme i alle rum, Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Flot forskudt vinkelhus på 169 m2
48 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum
13m2 overdækket terrasse
W450 Jern fra Egernsund 
Rationel Aura Plus vinduer, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt
Hvide troldtektlofter
Opvarmning ved fjernvarme
Betal først ved indflytning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot