Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Under Avnbøgen 15, 7500 Holstebro

Milton Huses kontantpris:

Under Avnbøgen, 7500 Holstebro

Husbeskrivelse
Skøn, funktionel kvalitetsvilla til børnefamilien, hvor der er kælet for detaljerne og godt udnyttet kvadratmeter. Her får du et nyt hus, i et spændende nybyggerområde i Holstebro. Området er særdeles børnevenligt tæt på både skole, børnehave, sportsforening, indkøbsmuligheder og grønne områder. Huset er beliggende i Halgård med ca. 5-10 min. kørsel til Holstebro midtby, og ikke langt fra motorvejen, hvormed du indenfor ca. 25 min kan nå Herning.

Huset set udefra
Huset er et flot og harmonisk H-Hus bygget med den meget smukke Kobber mursten og med skiffer sålbænke. Taget er med 3gr ensidig taghældning i sort tagpap som giver huet et let og smukt look. Der er en overdækket terrasse mod haven og et stort overdækket indgangsparti, som både giver ly på en regnvejrsdag og som giver huset et spændene arkitektur. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 33 m2 flot integreret carport og en 6,3m² redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Grunden er på 947 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets elegante entré er der direkte adgang til bryggerset og til husets central placeret køkken alrum, hvor køkkenet for alvor kommer i centrum. Fra køkkenet er der adgang til det integreret depot, husets voksenafdeling, stuen, samt fordeler gang til børneafdelingen. I voksenafdelingen er et stort soveværelse, badeværelset samt et lille kontor. I børneafdelingen findes 3 værelser samt et godt indrettet badeværelse med bruseniche. Ydermere rummer huset stue med lysindfald fra flere sider.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte laminat planke gulve –Magnum Ascona Oak i stuen, soveværelset, gang og i husets værelser. På gulvene i entré/indgang, bryggers, køkken/alrum, depot, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lyse klinker i str. 60*60 cm. I den skønne entren er der en hyggelig vinduesbænk og der er monteret lameller på vægen mod køkkenet. Et spændene hus med gennemgået flotte hvide skrå gips lofter i hele huset.

Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH. 

Frisk luft uden træk hele året
Huset er med Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

H-Hus
166m2
40 m2 integreret carport + 6,3 m2 redskabsrum.
Gennemgående skråloft i hele huset
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer.
Arkitekttegnet tagrender og nedløbsrør i sort alu
Mursten W 466 - Kobber mursten med standard funktionsmørtel DG-M5
Sort 2 lags tagpap
Skifer sålbænk 12 mm
Entre: Rammedør med glasfelt, Type 13
Bryggers: Branddør, Rammedør med glasfelt, Type 13
Loft gips med akustikloft i køkken alrum og stue G1F 900 Ø6 – Runde huller.
Stable døre
Lave fodlister ca 43 mm
Laminat Magnum Ascona Oak Mil 766
Flise nr 3 med Manhattan fuge
I-Wood akustikpanel, farve: klar.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot