Gårdhavehuse

Gårdhavehuset er kendetegnet ved dets to større bygninger, der er forbundet med en mindre bygning. Gårdhavehuset er i branchen også kendt som H-huset eller U-huset, da husets arkitektur skaber et H eller U.

Med et gårdhavehus kan du få en praktisk og funktionel opdeling af børne- og forældreafdeling i hver længe, samt et køkken/alrum som husets hjerterum, hvor hele familien samles. Det er en af de foretrukne indretninger for mange af Milton Huses nybyggere.

Byg nyt og få et moderne hus med fokus på hele familiens behov, hvor du ikke behøver at gå på kompromis.

.

Derfor skal du bygge et gårdhavehus

Gårdhavehuse bygges ofte med store vinduespartier, der giver masser af lysindfald og liv i dit nye hjem. Det giver huset større rummelighed og masser af lys. Hvis det ikke var nok, så får du også en hyggelig gårdhave, der kan danne rammerne for mange hyggelige stunder i familie og venners selskab.

Du får altså masser af plads – om I er en lille eller stor familie, så er gårdhavehuset et fantastisk hus, der emmer af idyl og plads. 

Byg det rette gårdhavehus

Gårdhavehuset er særligt velegnet til en mere kvadratisk byggegrund. Arkitekturen giver mulighed for mere privatliv på husets terrasse mellem husets to længer i ly for vind og vejr. Med H-Huset kan der alternativt etableres en overdækket terrasse eller et unikt gårdmiljø, som er yderst værdsat på de mere blæsende dage. Mulighederne er mange - løsningen er din helt egen.

Du kan finde forskellige planløsninger for gårdhavehuse, som kan skabe inspiration, og måske endda danne grundlag for stregerne til din families personlige plantegning. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for dit nye hjem.

Prisen på et gårdhavehus

Når du bygger et gårdhavehus, varierer prisen fra hus til hus. Prisen afhænger af flere faktorer, som for eksempel størrelsen på dit nybyggerhus. Dog kan du være sikker på én ting – hos Milton Huse ændrer prisen sig ikke undervejs i processen. Prisen er fast, så du ikke skal ligge vågen om natten over uforudsete udgifter. Med Milton Huse, som dit byggefirma, kan du føle dig helt tryg igennem hele processen.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin og katalog i ét, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot