Vinkelhuse

Hos Milton Huse bygger vi personlige huse med udgangspunkt i dine ønsker, behov og drømme. Design dit hus og skab et hjem i smukke rammer. Hos Milton Huse tilbyder vi huse i mange forskellige former. Med et vinkelhus får du mange funktionelle indretningsmuligheder, som kan tilpasses uanset, om I er et ungt par eller den helt store familie.

Derfor skal du bygge et vinkelhus

Vinkelhuset er en foretrukken hustype for mange af Milton Huses nybyggere og det er med god grund. Med et vinkelhus kan du få en helt naturlig opdeling af forældre- og børneafdelingen, uden at skulle bygge i to plan. Et vinkelhus er derfor en god mulighed for den lidt mindre familie, der ikke har behov for ekstra etager.

Med et vinkelhus skabes der en naturlig plads til en terrasse, en hyggekrog med læ og sol. Med udgange fra husets store fællesarealer til terrassen, vil man kunne skabe et naturligt samlingssted for hele familien, som i sommerperioden fungerer som et ”ekstra” rum udenfor. Vinklen giver også en god mulighed for at lave en overdækket terrasse, der er særlig prisværdig de sene sommeraftener eller til en pause i skyggen på solrige dage. Med en terrassevarmer kan du også få glæde af overdækningen på en regnvejrsdag.

Byg det rette vinkelhus

Et vinkelhus fra Milton Huse egner sig til de fleste udformninger af byggegrunde og giver mange muligheder for indretning og funktionalitet. Vinkelhuset er perfekt, hvis du ønsker store lyse arealer og et godt lysindfald i alle værelser.

Plantegninger af huset danner rammerne for den fremadrettede proces. Du kan drage inspiration fra eksisterende plantegninger – her vil du kunne se forskellige forslag til, hvordan dit vinkelhus kan formes. Om du ønsker et vinkelhus med forskudt vinkel eller en carport til bilen, så har vi en løsning til dig. Se de mange forskellige muligheder for vinkelhuse, eller få råd og vejledning af en af Milton Huses kompetente byggerådgivere.

Prisen på et vinkelhus

Hos Milton Huse bygger vi et hus efter dine ønsker. Derfor vil prisen også variere fra hus til hus. Prisen afhænger af flere faktorer som størrelse og materialevalg. Ingen huse er ens - og gennem dialog med en byggerådgiver giver vi dig en pris på dit personlige hus, og vi står klar til at rådgive dig igennem hele processen. Hos Milton Huse betaler du altid først, når du overtager det færdige hus.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin og katalog i ét, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot