Flere fordele ved at vælge et vinkelhus

Vinkelhuset er den perfekte hustype til dig, der værdsætter store og lyse fællesarealer med køkken/alrummet som den centrale del af huset. Med direkte udgang til terrassen fra husets køkken/alrum vil huset virke større, og det giver en fin sammenhæng mellem de indendørs og udendørs arealer.

En af fordelene ved et vinkelhus er, blandt andet, at husets vinkel giver de optimale rammer for at skabe et unikt udendørsareal med en terrasse, hvor solen kan nydes. Husets vinkel giver læ til terrassen, som gør det muligt også at bruge den uden for sommermånederne, hvor solen stadig får lov til at skinne, men hvor det kan blæse lidt mere.

Med den helt rette placering af huset på din byggegrund vil et vinkelhus sikre dig både sol og skygge hele dagen med en morgen- og aftenterrasse.

Et vinkelhus er især en fordel for dig, der skal bygge hus på en lang og smal grund, da du får mulighed for at udnytte byggegrunden optimalt uden at gå på kompromis med terrasse og have. Afhængigt af byggegrunden er der også mulighed for at få et vinkelhus med garage eller carport.

 

Hvad koster et vinkelhus?

Da et Milton vinkelhus er tegnet efter dine ønsker og behov, varierer prisen også herefter. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken størrelse du ønsker på dit vinkelhus og materialevalg. Hvis du gerne vil vide mere om priserne på et nybygget vinkelhus, kan du læse mere om her.

Vi garanterer en fair pris og rådgiver dig i dine valg, så du får mest muligt for pengene. Hos Milton Huse betaler du også først ved overtagelsen.

Find den rette plantegning til dit vinkelhus

Der er mange muligheder, når det gælder plantegningen til dit kommende vinkelhus. Den skal gerne opfylde lige præcis dine behov, ønsker og drømme.

Her kan du enten vælge at gå klassisk til værks eller vælge en planløsning, som giver dit vinkelhus et mere moderne udtryk.

Knækhus eller forskudt vinkelhus – et alternativ til det klassiske vinkelhus

Et vinkelhus af typen knækhus kan være en spændende og alternativ mulighed. Et knækhus egner sig særlig godt til en grund, der er smal og lang, fordi husets vinkel er erstattet af et lille knæk og ikke fylder så meget i bredden. Et knækhus kan også have to vinkler, hvilket giver et særligt udtryk.

Du kan også gå efter et forskudt vinkelhus. Her er vinklen flyttet fra enden af huset og ind mod midten som et fremspring på siden af huset. Det giver nogle spændende indretningsmuligheder. Fylder du f.eks. vinklen med vinduer kan du trække masser af lys ind og skabe et fantastisk opholdsareal.

 

Det klassiske vinkelhus

Foretrækker du et klassisk vinkelhus, er der også utallige muligheder for en spændende plantegning, som fordeler rummene efter dine ønsker og behov. Uanset om dit behov er to, tre, fire eller fem værelser, kan du finde inspiration til vinkelhusets plantegning her på siden. Drømmer du om at få egen garage, kan du blandt plantegningerne også få inspiration til et vinkelhus med integreret garage eller carport.

Den klassiske udformning af et vinkelhus egner sig bedst til en kvadratisk grund, da det kræver en grund med bredde for at få plads til husets vinkel. Læs mere her, hvis du vil vide hvilke hustyper og planløsninger, der passer bedst til din byggegrunds udformning.

Du kan også prøve Milton Huses online tegneprogram Husdesigneren, som giver dig mulighed for at udforske og lege med plantegninger til din drøm af et vinkelhus.

Vinkelhusets byggeproces

Et vinkelhus fra Milton er kendetegnet ved høj håndværksmæssig kvalitet. Alle huse opføres i et nytænkende design med et udstyrsniveau, som er over gennemsnittet hos andre typehusfirmaer.

Til trods for det kan Milton bygge dit nye vinkelhus på blot 22 uger. Ved bokshuse og 2-planshuse skal vi bruge hhv. 4 og 9 uger yderligere, før du får nøglerne til dit drømmehjem.

Mange års byggeerfaring har gjort Milton Huse til eksperter i at planlægge byggeprocessen så problemfri som overhovedet mulig, så du kan sove roligt om natten. Det betyder, at der er ingen uforudsete udgifter eller forsinkelser.

Er du interesseret i at opleve kvaliteterne ved et vinkelhus i virkeligheden? Så kom på besøg i Milton Huses inspirationshuse over hele landet.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot