Huset er til salg

3.495.000,-

Åbent Hus

Efter aftale. Book online eller ring på tlf. 7562 4300

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Døsebækparken 13, 9230 Svenstrup

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Døsebækparken 13, Svenstrup

Husbeskrivelse
Beliggende i den unikke udstykning, Døsebækken i Godthåb, er dette inspirationshus placeret lige ned til uberørt natur og stadig tæt på byen. Med udstykningsplanen er der taget stor hensyn til naturen og Døsebækken, som snor sig igennem området, og der findes ingen traditionelle firkantede grunde.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus med forskudt vinkel. Huset er med valmtag, sorte tagsten og tagrender i blank zink. En smart detalje på dette skønne hus, er den opmurede gavl på den forskudte vinkel.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; hvide udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 48 kvm. stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 760 kvm. med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets overdækkede indgang er der adgang til afdelingen med 2 værelser og 1 kontor og tilhørende badeværelse, hvor toilettet er monteret med indbygget cisterne. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. De skrå lofter giver en dejlig stor rumfornemmelse.
I stuen er der et flot lysindfald fra flere vinkler og direkte forbindelse til soveværelset med masser af skabsplads og tilhørende dejligt badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte laminat planke gulve – Eg Empire XL i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lysegrå klinker i str. 60*60 cm.
I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Ønsker du allerede nu, at vide mere om dette dejlige hus, kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300. 

Bestil en eksklusiv fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Gør en god handel

Fakta


48 kvm. integreret carport med redskabsrum

Mursten: W452 Valnød fra Wienerberger

Skåloft i køkken/alrum med akustiklofter

2 børneværelser og 1 kontor

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot