Modelfoto

Huset er til salg

5.495.000,-

Åbent Hus

Søndag d. 28. November 2021 fra kl. 10-12

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Fasanengen 14, 4000 Roskilde

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Fasanengen 14, Roskilde

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Fasanengen ligger lige ved siden af den nyere udstykning Tofteengen i det skønne og børnevenlige Ågerup. Ågerup ligger ca. 8 km. fra Roskilde - og ca. 30 km. fra København. I Ågerup og i de nærliggende byer findes skole - børnehave - vuggestue- dagpleje, fornuftige indkøbsmuligheder, pizzeria, en skøn natur og lokal idrætsforening med mange aktiviteter (fodbold / håndbold / fitness / tennis / gymnastik m.m.). De tre byer St. Valby - Ågerup samt Gundsølille er forbundet af et fint lukket skolestisystem - som gør det let og sikkert for alle at komme til og fra hjem, skole, venner, institutioner og idrætshallen.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt længehus på 170 m² opført i blødstrøgne mursten Libra fra Strøjer Tegl. Tagkonstruktionen er med saddeltag med 30cm udhæng. Vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset opføres med murede sålbænke som rulleskifte samt tagrender og nedløbsrør der udføres i sort, som sikrer et stramt og moderne udtryk. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med 12 m² redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Grunden er på hele 722 m² med en syd- og vestvendt have, hvor solen kan nydes det meste af dagen.

Huset set indefra
Huset har en funktionel og populær planløsning med plads til hele familien. Fra husets entre er der adgang til en lang fordelingsgang med I-Wood lameller og  lystunneller med LED med adgang til funktionelt bryggers, et skønt badeværelse og tre gode værelser. Fra gangen er der også adgang til forældreafdelingen med dertilhørende skabsvæg samt et lækkert sort badeværelse. For enden af gangen kommer man ud til det mest fantastiske rum på 52m² bestående af køkken/alrum og stue med 15° gennemgående skråloft og stort vindues parti med udsigt ud over mark og enge. Der er terrassedøre i køkken/alrum og stue på alle 3 sider så man kan nyde den solrige have på alle tider af døgnet. 

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte, slidstærke akustik designkork gulve – Western Oak i stue, køkken/alrum, stue, soveværelse, værelser og depot. På gulvene i bryggers, entre, gang og badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt flotte klinker i str. 60x60 cm. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet samt stue er der lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik i de store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med varmepumpe.


 

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Længehus på 170 m²
Integreret carport på 48 m² med 12 m² redskabsrum, der følger bygningens naturlige taghældning
Flotte mursten fra Strøjer Tegl – Libra
Skrålofter i køkken/alrum og med akustikfelter i køkken/alrum samt stue
2 x Brus med en sæbehylder
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Varmepumpe.
Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og medfølger

Inspiration

Lys og luft i husets leverum

Indret stuen med alt det, du holder af

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot