5 fejl du ikke vil begå som nybygger

 

Mange oplever det som en luksus at bygge nyt. En proces fyldt med spændende og personlige valg. Store beslutninger af væsentlig betydning er naturligvis også forbundet med mange spørgsmål. Specielt for dig, der bygger nyt for første gang.

Milton Huse har derfor samlet et panel af kompetencer indenfor byggerådgivning, byggeledelse og service, der giver eksempler på, hvad du særligt skal være opmærksom på som nybygger. Michael Enghøj, Byggelederchef hos Milton Huse, starter ud:

  1. Glem ikke at sætte dig godt og grundigt ind i servitutterne, før du køber en byggegrund. Det er så ærgerligt at opdage for sent, at den arkitektur du drømte om, ikke er mulig at bygge i området. Vær særligt opmærksom på, hvad der står i servitutterne om fx taghældning, krav til farvevalg og tegl”.

  2. ”Tjek at adgangsvejen til din byggegrund ikke er for smal, inden du sætter et byggeri i gang. Vælg en byggegrund, hvor byggefolkene kan komme ind med store lastbiler og fx kraner”, lyder det fra Byggelederchef, Michael Enghøj, der kan oplyse, at køretøjerne kræver en vejbredde på mini­mum 3,2 meter og en plads i højden på minimum 4 meter. Højden kan fx udfordres af grene fra træer.

  3. ”Sparet er ikke altid tjent”, lyder næste potentielle fejl fra Morten Stig Olesen, Servicechef hos Milton Huse, ”Jeg møder nybyggerne efter huset er bygget, og det er ikke sjældent, at en familie ærgrer sig over fravalg, de har gjort for at spare penge. Det kan fx være opgradering af de indvendige døre fra standard celledøre til let massive, ovenlysvinduer i køkkenalrummet, skrå lofter eller fx at få bygget en overdækket terrasse”, fortæller Servicechefen, der ofte bliver spurgt, hvad det vil koste at få gjort - efter aflevering af nøglerne til det nye hus.

.

”Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start ...”

4. ”Glem ikke at besøge et godt og varieret udvalg af inspira­tionshuse, før du beslutter dig. At opleve fx taghældninger, loftshøjde og materialevalg i virkeligheden, er bare noget helt andet end at se et instagram-foto eller holde en lille va­reprøve i hånden. Et hus skal opleves”, slutter Servicechefen, der har mange års erfaring at bygge sin anbefaling på.

5. ”Pas på med at tegne og bygge et hus, der alene nu matcher din families behov. Byg fremtidssikret. Huset skal også kunne fungere, når børnene bliver teenagere”, runder Anders H. Petersen af, lokal afdelingschef hos Milton Huse i Kolding, Esbjerg og Rødekro.

Hos Milton Huse er du ikke alene. Vi tager ansvar, rådgiver og holder dig i hånden fra første møde til færdigt bygget hus. Tøv ikke med at kontakte din lokale Milton Huse byggerådgiver med spørgs­mål.

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start på din og familiens nybyggerrejse med Milton Huse.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin og katalog i ét, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot