Bag om stregerne til din plantegning 

Mød én af Milton Huses tegnere, Mads Kjærsvold, for hvem kreativitet er en livsstil.

Mads Kjærsvold elsker at få gode idéer og arbejde fra ”blankt papir” både på jobbet og hjemme i kolonihavehuset i Dragør ved København. Mads er uddannet tømrer og bygningskonstruktør. I dag tegner han huse til nybyggere og tryller med computermusen på tegnestuen hos Milton Huse i Herlev. ”Jeg svor ellers, at jeg ikke skulle sidde bag skærmen, når jeg blev færdiguddannet”, lyder det med et smil fra Mads. Men sådan gik det heldigvis ikke.

At hjælpe nybyggere i mål

For Mads Kjærsvold er jobbet på tegnestuen hos Milton Huse ikke bare et arbejde, får han hurtigt fortalt. ”For mig handler det om at hjælpe mennesker med at komme i mål med noget, der har stor betydning. Og det er fedt”, lyder det begejstret fra Mads, der også er aktiv på møder med Milton Huses byggerådgivere og kommende nybyggere. Her oplever Mads, at han som tegner kan være med til at skabe tryghed og forsikring om, at kundernes nybyggerdrømme kan blive til virkelighed. I første omgang er opgaven ofte at lytte til ønsker og fornemme kundernes stil og behov.

”Jeg er god til at samle forskellige input og vende
tilbage med et oplæg til plantegning og idéer, som rammer drømmene”

lyder det fra Mads, der samtidig kan hjælpe med svar på, hvad der byggeteknisk kan lade sig gøre. Ifølge den erfarne tegner handler det også om kompromisets kunst, når man skal ramme en plan, der matcher.

”Alle skal have lov til at drømme stort og lufte idéer”, fortæller Mads, der lynhurtigt kan fortælle, hvad der er muligt og præsentere alternativer. Populært for tiden er biopejse, alkover og sansevinduer med brede bænke fortæller tegneren, der altid ser muligheder. Han er bl.a. god til at optimere plads, udnytte nicher og gangarealer, så fx skabe ikke fylder rent visuelt i
hjemmet.

Mads Kjærsvold, tegner hos Milton Huse, nyder livet i familiens kolonihavehus i Dragør.

55 kvm er nok

 

Privat bor Mads med kone og barn på 55 kvm, da de foretrækker at bo i kolonihaven det meste af året.

 

”Vi har også en dejlig lejlighed, men det er så
hyggeligt herude. Tæt på vandet og familien”

.

lyder det fra Mads, der fortæller, at familien har været gode til at indrette sig, optimere pladsen til opbevaring og udnytte hver en krog af huset til fx. en lækker alkove, en hems med ovenlys, et ekstra rum under trappen og en løftet seng. Mads viser kolonihavehuset frem, som parret selv har tegnet og bygget. Også udenfor er der den skønneste stemning med bl.a. udekøkken og vildmarksbad omkranset af grønne palmer. 

Var kreativitet en blomst, blomstrede den hver dag året rundt i familien Kjærsvolds kolonihave. 

.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot