Bolignyt 

Hver femte er venner med naboen

En fredagsøl på terrassen, fællesspisning på en tirsdag eller hjælp til børnepasning: Det kan være både hyggeligt og praktisk med et nært forhold til naboen, og dét har hver femte dansker ifølge en befolkningsundersøgelse fortaget af analysevirksomheden Epinion for ejendomsmæglerkæden Nybolig. Her svarer 22 procent af de 1.017 adspurgte, at de er venner eller ses i sociale sammenhænge med naboen. Undersøgelsen viser også, at 50 procent hilser og har kortere samtaler med naboen, 14 procent kender hinanden uden at have særligt meget kontakt, 13 procent kender ikke rigtigt hinanden, mens kun 1 procent ikke kan lide hinanden.

Vi køber os gerne til rene ruder

Svinger du selv skraberen, når dine vinduer trænger til en tur – eller betaler du dig fra det? Ifølge en undersøgelse, som analyse- og konsulentorganisationen YouGov har foretaget for Bolius – Boligejernes Videncenter i 2018, vælger 28 procent af danskerne en vinduespudser, når der skal fjernes skidt fra ruderne. Det er især dem med høje husstandsindkomster, der benytter sig af vinduespudsere.

 

Boligkøbere vil have godt internet

Når danskerne skal flytte i en ny bolig, er en god internetforbindelse et af de parametre, der spiller ind. Det viser en afstemning blandt knap 1.400 brugere på boligsiden.dk. Her svarer 77 procent, at en god internetforbindelse er meget vigtig eller ligefrem afgørende, når der skal købes bolig. 14 procent mener, at det er lidt  vigtigt at kunne koble sig på en solid forbindelse. ”Resultatet af undersøgelsen viser, at godt internet er blevet en helt uundværlig del af en digital hverdag. Vi bruger nettet til alt
fra at orientere os i nyhedsstrømmen og streame tv, serier og film til netbank og upload af skoleopgaver. Derfor er en god internetforbindelse en prioritet for mange – også i  boligjagten,” lyder det i en pressemeddelelse fra boligsiden.dk. 

Ønsker du at vide mere om mulighederne for at bygge et dit drømmehus med Milton Huse - kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300 eller book et gratis og uforpligtende møde.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Så er der et nyt nummer ude af magasinet Ét hjem/ By Milton. Magasinet byder på masser af nye plantegninger, viden om byggeprocessen og billeder fra smukke Milton Huse, tips og nyttig viden om fx DGNB Villa-certificerede Milton Huse. Mød Caroline og Reece fra TV-programmet Nybyggerne, som har designet deres bud på et Milton hus, og få parrets plantegning – kvit og frit. Mød også familien, der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere. Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Plantegninger og hustyper til inspiration

Lad ikke dine nybyggerdrømme begrænse af typerne, det er blot til inspiration og en god måde at komme i gang med processen. Hos Milton Huse bygger vi det, du drømmer om - kort sagt; personlige huse bygget med omhu.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot