Bolignyt 

Nu kan du snart lease din sofa

Efter overdragelse af dit færdigbyggede nye hus, går næste fase af skabelsen af dit nye hjem i gang og det er selve indretningen med fx møbler, billeder på væggene og personlige ejendele. I denne forbindelse varer det måske ikke længe, for du kan lease – altså leje på abonnementsbasis – en sofa, et spisebord eller en seng til hjemmet. Inden 2030 vil boligkæden Ikea være en cirkulær og klimapositiv forretning, og det betyder for eksempel, at Ikea ser på mulighederne for at tilbyde kunderne leasing af varehusets produkter. Det skriver IKEA i en pressemeddelelse. ”Leasing er en kæmpe mulighed for os til at koble vores viden om livet derhjemme med vores forpligtelse til at understøtte bæredygtig levevis på en måde, som er yderst relevant for mange kunder verden over, ” siger Country Sales Manager hos Ikea Danmark Markus Ekewald i pressemeddelelsen.

Få mere inspiration her på bloggen eller tag ud og se nogle af Milton Huses skønne inspirationshuse her.

Du kan også få inspiration til indretningen af fx. køkken, stue, børneværelset eller kontoret under inspirationsafsnittet her.

 


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Så er der et nyt nummer ude af magasinet Ét hjem/ By Milton. Magasinet byder på masser af nye plantegninger, viden om byggeprocessen og billeder fra smukke Milton Huse, tips og nyttig viden om fx DGNB Villa-certificerede Milton Huse. Mød Caroline og Reece fra TV-programmet Nybyggerne, som har designet deres bud på et Milton hus, og få parrets plantegning – kvit og frit. Mød også familien, der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere. Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Plantegninger og hustyper til inspiration

Lad ikke dine nybyggerdrømme begrænse af typerne, det er blot til inspiration og en god måde at komme i gang med processen. Hos Milton Huse bygger vi det, du drømmer om - kort sagt; personlige huse bygget med omhu.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot