Bolignyt 

Nu kan du snart lease din sofa

Efter overdragelse af dit færdigbyggede nye hus, går næste fase af skabelsen af dit nye hjem i gang og det er selve indretningen med fx møbler, billeder på væggene og personlige ejendele. I denne forbindelse varer det måske ikke længe, for du kan lease – altså leje på abonnementsbasis – en sofa, et spisebord eller en seng til hjemmet. Inden 2030 vil boligkæden Ikea være en cirkulær og klimapositiv forretning, og det betyder for eksempel, at Ikea ser på mulighederne for at tilbyde kunderne leasing af varehusets produkter. Det skriver IKEA i en pressemeddelelse. ”Leasing er en kæmpe mulighed for os til at koble vores viden om livet derhjemme med vores forpligtelse til at understøtte bæredygtig levevis på en måde, som er yderst relevant for mange kunder verden over, ” siger Country Sales Manager hos Ikea Danmark Markus Ekewald i pressemeddelelsen.

Få mere inspiration her på bloggen eller tag ud og se nogle af Milton Huses skønne inspirationshuse her.

Du kan også få inspiration til indretningen af fx. køkken, stue, børneværelset eller kontoret under inspirationsafsnittet her.

 

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin og katalog i ét, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Plantegninger og hustyper til inspiration

Lad ikke dine nybyggerdrømme begrænse af typerne, det er blot til inspiration og en god måde at komme i gang med processen. Hos Milton Huse bygger vi det, du drømmer om - kort sagt; personlige huse bygget med omhu.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot