Det kreative hjørne

  

Er du løbet tør for do-it-yourself-projekter (DIY)? Her er et par forslag til, hvad du kan kaste dig over næste gang, det kribler for at komme i det kreative hjørne.

  

Start i en stofbutik, og find et stykke stof, som du holder af – vi er for eksempel vilde med Liberty. Giv stoffet liv på alt fra hjemmesyede puder, sengetøj, som indpakning til en opslagstavle eller kast dig ud i DIY-kjoler og nederdele til familiens yngste. Kør videre til farvehandleren, hvis ikke du har malingsrester allerede, og tag dig god tid til at finde en farvepalet, der matcher den stil, du leder efter. Køb eventuelt små bøtter, og prøv dig frem. Mal for eksempel gamle tallerkenrækker og fyld dem med farverige børnebøger eller din yndlingssamling af madlavningsbøger i køkkenet.

Tænk ud af boksen. ”Alt” kan males. Nogle gange kan maling af en enkelt reolkasse gøre en kæmpe forskel og skabe præcis den sammenhæng i indretningen, du søger. Har du held med at finde en gammel sættekasse, er den også et oplagt maleprojekt – og en fantastisk ramme for små fund fra stranden, uundværlige nips eller måske minikaktusser? i minilerpotter?

Et DIY-produkt er unikt. Det er dit.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot