Det kreative hjørne

Er du løbet tør for do-it-yourself-projekter (DIY)? Her er et par forslag til, hvad du kan kaste dig over næste gang, det kribler for at komme i det kreative hjørne.

Start i en stofbutik, og find et stykke stof, som du holder af – vi er for eksempel vilde med Liberty. Giv stoffet liv på alt fra hjemmesyede puder, sengetøj, som indpakning til en opslagstavle eller kast dig ud i DIY-kjoler og nederdele til familiens yngste. Kør videre til farvehandleren, hvis ikke du har malingsrester allerede, og tag dig god tid til at finde en farvepalet, der matcher den stil, du leder efter. Køb eventuelt små bøtter, og prøv dig frem. Mal for eksempel gamle tallerkenrækker og fyld dem med farverige børnebøger eller din yndlingssamling af madlavningsbøger i køkkenet.

Tænk ud af boksen. ”Alt” kan males. Nogle gange kan maling af en enkelt reolkasse gøre en kæmpe forskel og skabe præcis den sammenhæng i indretningen, du søger. Har du held med at finde en gammel sættekasse, er den også et oplagt maleprojekt – og en fantastisk ramme for små fund fra stranden, uundværlige nips eller måske minikaktusser? i minilerpotter?

Et DIY-produkt er unikt. Det er dit.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin 5, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her