Invitér naturen indenfor og få friluftsliv på matriklen

Tips: Invitér naturen indenfor

Det myldrer frem med smukke, bæredygtige initiativer og tydelige referencer til naturen – også inden for boligindretning. Kurve, forskellige træsorter og for eksempel fransk flet er gode eksempler på tidens vindere. Flettet ses for eksempel på sengegavle, parisiske spisebordsstole og små taburetter. Bambus, som før i tiden hørte sig til i sommerhuset eller på terrassen, er med største overbevisning flyttet ind i huset. På billedet kan du se, hvordan et helt sofasæt bøjet i bambus giver børneværelset et drys ”hygge” - og hvordan møblerne inviterer til leg og teselskab for bamser og prinsesser i børnehøjde.

Gå ikke tur i naturen uden at plukke smukke strå, neg, hjertegræs og blomster egnet til at tørre. Skab dine egne trendy evighedsbuketter til bordet, til store gulvvaser eller flet dine egen kranse til ophæng.

.

 

Tips: Uderum og friluftsliv på matriklen

Der er heldigvis mange måneder om året, hvor dørene kan stå åbne, og du, som nybagt husejer, kan forlænge inde med ude. Gør for eksempel alrummet eller stuen større med en overdækket terrasse, og indret med borde, bænke, bløde puder og lune tæpper, som inviterer til at slå sig ned - også på en regnvejrsdag. Hold havearbejdet på et minimum, tilrettelæg dine bede nøje, og brug gerne en ukrudtsdug og 8-10 cm bark så er det nemt at holde. Prioritér for eksempel højbedskasser eller smukke krukker til urter og blomster.

Din have skal give energi til både store og små. Ikke det modsatte. Har din familie eventyr i årerne, så byg din
helt egen oase til friluftsliv i baghaven. Med en bålplads kan du nemt og uden den store forberedelse samle børn, familie og venner til en lille bålfest eller snobrød på en hverdag. Vil du gå all in, så supplér eventuelt med et shelter, og pak jer godt ind til en overnatning i det fri. Det er en oplevelse, og det skulle være stærkt vanedannende, når man først har prøvet det. Sheltere kan købes færdigbyggede på nettet, hvis ikke du og din familie selv vil tømre det sammen fra bunden. I ét af Miltons inspirationshuse viser vi et eksempel på indretning af haven til friluftsliv.

.

NYT magasin: Ét hjem/ By Milton, #3

Drømmer du om at give børnene det bedste afsæt for en god opvækst? Søger du mere viden om nybyg, før du tager det første spadestik? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bliv inspireret af Charlotte og Fredrik, vindere af TV-programmet "Nybyggerne", få Louisa Lorangs opskrift på sund hverdagsmad med børn og høst nyttig viden, når Miltons fagfolk giver svar på vigtige spørgsmål om nybyg. Bestil det nye magasin #3 - det er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot