Nybyggere valgte Milton Huse – både 1. og 2. gang

Når man spørger nybyggerparret Carsten og Cathrine, hvorfor de vælger at bygge nyt frem for at købe et ”brugt” hus er svaret ikke til at tage fejl af: ”Vi ønsker at sætte et personligt præg på vores hjem, vi er vilde med nybyg – og så er det i øvrigt ikke dyrere at bygge nyt end at købe et brugt hus fra fx 00´erne her i området”, lyder det fra Carsten Hedegård, der også gør opmærksom på afgørende forhold som fx varmeforbrug, husets driftsomkostninger og tidsbesparelsen ved vedligeholdelsesfri materialer i deres nybyggede hus.

Undersøgte markedet for byggefirmaer – og var ikke i tvivl

Familien Hedegaard havde boet i deres første Milton hus i 4 år, da de købte en grund i Virring ved Skanderborg. Nu skulle der bygges igen, og selvom familien havde været tilfredse med Milton Huse første gang, valgte de fornuftigt nok at tjekke markedet ud. Med udgangspunkt i vigtige parametre som pris, kvalitet og ikke mindst god kemi med byggerådgiveren, vandt Milton Huse igen opgaven og tilliden. ”Tingene er bare i orden hos Milton Huse – og en aftale er en aftale. Det sætter min kone og jeg stor pris på” lyder det fra Carsten.

Byggerådgiveren gjorde en forskel

Carsten Hedegård fremhæver specielt det gode samarbejde med byggerådgiver Hans.
”Jeg tænker ikke, at Hans har haft en kunde, som har ringet så mange gange, som jeg har”, griner Carsten højt og tilføjer: ”Hans står på pinde for sine kunder, tog altid telefonen, og var der det mindste undervejs, fik han det fikset med det samme”. Under byggeprocessen boede familien midlertidigt i et hus, kun 100 meter fra byggepladsen, så Carsten har haft mulighed for at følge byggeriet på tæt hold. ”Når man, som jeg, besøgte byggepladsen dagligt oplever man ved selvsyn, hvordan planen bliver fulgt til perfektion. Det er en fornøjelse”.

Nu bor vennerne også i Milton Huse

Det griber om sig, når familien Hedegård anbefaler Milton Huse til venner og bekendte. ”Ind til nu er både et hold gode venner og nogle af vores bekendte blevet så stærkt inspireret, at de har valgt at gøre os øvelsen efter i samarbejde med Milton Huse. Det er da lidt sjovt, ikk´?”, Carsten smiler, og understreger, hvordan tillid og tryghed – også for vennerne – har været afgørende for valg af netop Milton Huse.

Drømmer du også om at bygge nyt hus? 

Book et møde med en professionel byggerådgiver fra Milton Huse på tlf. 75624300 - eller bestil et katalog til inspiration ved at udfylde formularen nedenfor. 

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Ethvert Milton-hus er:

 

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi til Åbent Hus i weekenden eller book tid til en 1:1 fremvisning med den lokale Milton Huse byggerådgiver. Find et hus i nærheden af dig - tjek adresser og åbningstider.

Se udstillingshuse

Trustpilot