Når fagfolk deler ud - høst nyttig viden

 

Man mærker det straks. Michael Enghøj, byggelederchef, Morten Stig Olsen, servicechef og Anders Petersen, regionschef, har alle en stor kærlighed til byggefaget og nybyggerbranchen – fra det solide, ordentlige håndværk til glæden ved at overdrage et nyt hus til en forventningsfuld familie.  

”Den vigtigste forudsætning for at levere et godt stykke arbejde er uden tvivl, at man brænder for det, man laver,” lyder det fra Morten Stig Olsen. 

Læs med herunder, hvor vi har bedt de tre fagfolk svare på et udpluk af ofte stillede spørgsmål fra kommende nybyggere.

Hvem er min primære kontaktperson under forløbet?

”Hos Milton Huse prioriterer vi, at nybyggerne får én kontaktperson, som følger byggesagen fra første møde og videre gennem tegne- og byggeprocessen frem til den endelige nøgleoverdragelse. Det kunne for eksempel være mig, starter Anders fra salgsafdelingen 

For ham består en vigtig del af kerneopgaven i at gøre det til en tryg og professionel oplevelse at bygge hus med Milton Huse. 

Hvornår skal jeg betale for huset? Er der en udbetaling eller depositum? 

Når kommende nybyggere helt naturligt spørger til, om betaling for huset først sker ved indflytning, er svaret klart.  

”Hvis blot kunderne sørger for en bankgaranti, lægger Milton Huse ud for hele byggeprojektet frem til nøgleoverdragelse – og vi kræver ingen udbetaling,” siger Anders og giver ordet videre til Michael Enghøj, byggelederchef. 

Har Milton Huse sine egne håndværkere? 

”Milton Huse har egne håndværksuddannede byggeledere og fast samarbejde med kompetente underentreprenører over alt i landet. Når vi sætter holdet, er det gennemgående fokus høj kvalitet i både håndværket og processen,” lyder det fra byggelederchefen. Sammen med byggelederteamet er det hans ansvar at sikre, at ethvert byggeri lever op til Milton Huses kvalitetskrav. 

Opførelsen af et hus er et projekt, der involverer mange forskellige faggrupper; lige fra entreprenøren, der skal støbe fundamentet, til tømreren, den indvendige og udvendige murer, blikkenslageren, elektrikeren, VVS’eren og maleren. Dygtige håndværkere og godt samarbejde er en forudsætning for at komme godt i mål – og til tiden. Derfor bruger byggelederne mange ressourcer på at sætte nye håndværkere grundigt ind i Milton Huses måde at bygge på. 

Må jeg besøge byggepladsen? 

Milton Huse bliver ofte også spurgt til besøg på byggepladsen. Hertil svarer Michael Enghøj 

”Selvfølgelig. Nybyggerne må altid gerne besøge pladsen, men skal tage hånd om egen sikkerhed. Din byggerådgiver kan lukke huset op efter aftale. Af sikkerhedsmæssige hensyn clearer byggerådgiveren altid med byggelederen, så vi undgår, at det bliver en dag, hvor fx fliserne er ved at blive lagt, eller murerne har dækket alle vinduer og døre af,” lyder det. 

”Skulle en kunde kigge uanmeldt forbi og uden byggerådgiver, så vil vi sætte pris, at man præsenterer sig for håndværkerne, så de kan tage godt imod kunderne. Det vil vi nemlig rigtig gerne,” slutter Michael Enghøj. 

Hvem hjælper, hvis der opstår noget efter overtagelsen? 

Servicechefen har ét overordnet mål: glade kunder. 

”Serviceafdelingens primære arbejde omfatter opgaven med at håndtere og udbedre evt. fejl og mangler til kundernes fulde tilfredshed,” lyder det fra Morten, der bliver spurgt ind til, hvor I processen nybyggerne møder folk fra serviceafdelingen.  

”Vi er typisk involveret to gange. Først i forbindelse med afleveringsforretningen og igen ved 1 års-gennemgang,” fortæller servicechefen og henviser til, at kunderne altid kan kontakte deres personlige byggerådgiver, hvis der er spørgsmål undervejs. 

”Glade kunder er det bedste, vi ved.

​​

.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot