Nybyggere finder vejen til et personligt hus

Fra magasinet Bo i Aarhus november 2019.

Der er flere og flere, der prioriterer tiden med familien, og i stedet for at købe et ældre hus (der ofte skal renoveres og vedligeholdes) flytter man ind i et nybygget hus, der er designet og tilpasset til lige præcis den pågældende fami­lie. I artiklen kan du læse, hvordan du i samarbejde med Milton Huse kan blive med-arkitekt og skabe en unik bolig til dig og din familie.

Det er meget populært i disse år at bygge nyt hus fremfor at flytte ind i et ’brugt’, og ifølge tal fra Boligsiden.dk er salget af helårsgrunde steget med 86 % på landsplan de seneste 5 år.

- Den tendens kan vi tydeligt mærke, og vi får rigtig mange henvendelser fra kunder, der ønsker et personligt hus, som de selv kan være med til at udforme helt fra tegningsstadiet, fortæller marketingchef Lotte Kruse fra byggefirmaet Milton Huse.

Nyt inspirationsmagasin

Det, der skal passe til alle, passer ikke nogen helt ud i alle hjørner.

- Derfor kan man komme direkte til os, og så tager vi en god snak med familien om fremtidsplaner, børn, arealbehov, livsstil – og selvfølgelig økonomi.

- Som udgangspunkt tegner vi præcis det hus, kunderne ønsker. Det vil vi gerne inspirere til, og derfor har vi netop udgivet et inspirationsmaga­sin, som kommende nybyggere kan bestille – gratis – på miltonhuse.dk, fortæller Lotte Kruse.

Bestil dit eget eksemplar af magasinet her

Prøv HusDesigneren derhjemme

Milton Huse har i øvrigt, som det eneste byggefirma, udviklet et teg­neprogram til kommende boligejere, hvor de som ’nybyggere’ selv kan gå ind og forme deres drømmehus. Her kan man bl.a. flytte rundt på væggene og fx tilføje flere værelser. HusDesigneren, som programmet hedder, kan findes her.

Når kunden har tegnet huset i det smarte og nemme program, sendes tegningen til byggefirmaets byggerådgiver, og kunder­ne inviteres til et indledende møde, hvor ’nybyggernes’ teg­ning allerede er på byggerådgiverens skærm, når mødet starter.- Det er et fantastisk udgangspunkt for en dialog om, hvilket hus der rent faktisk skal bygges – og i hvilke materialer. Det skal siges, at på dette tids­punkt kan alt tilføjes, og alt kan fjernes.

Inspirationshuset – oplev kvaliteten

Milton Huse opfører inspirationshuse overalt i lan­det, bl.a. i byggeudstillingen Byg og Bo i Hinnerup, der vi­ser husenes arkitektur og kvaliteten i materialevalget. - Vi synes, det er vigtigt, at man kommer ud og får inspiration til, hvordan man selv ønsker at bo. Her må man gerne tjekke fugerne, åbne køkkenlå­gerne og prøve akustikken, fx snakke højt i køkkenalrummet. Og en byg­gerådgiver inviterer faktisk til, at man fx sætter sig i alkoven og fornemmer husets atmosfære.

- Det er en ny tilgang, hvor man så at sige ’tager huset på’ og mærker, om det føles godt, inden man køber det.

Se alle de skønne inspirationshuse og åbningstider her.

Ét hjem/ By Milton #4 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin 4 og få svar på vigtige spørgsmål og nyttig viden. Få et hav af nye plantegninger, inspiration og tips til dit næste hjem. Mød ægte nybyggere. Hør hvorfor ejendomsmægleren og bankrådgiveren mener, at det er ”Sund fornuft” at bygge nyt. Læs Mette Blomsterbergs egne erfaringer med at bygge hus, og kom med indenfor hos Trine & Mikkel fra TV-programmet: ”Nybyggerne”, der byder velkommen i et kreativt og personligt hjem med plads til børn, farver og møbler i eget design. Bestil det nye magasin #4 i dag, så pakker og sender vi det til dig med det samme. Magasinet er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot