SUNDE LØSNINGER OG MERE FRITID I NYBYG

Byggeriet udvikler sig hele tiden, og det afspejles i alt fra vedligehold til komfort og teknologi. Vi har mødt Milton Huses servicechef til en snak om nogle af glæderne ved nybyg.

Alle, der har prøvet at flytte ind i et ældre hus, ved, at der kan følge lidt af hvert med.

Det kan være alt fra utætte vinduer og gamle rør til bedagede elinstallationer og manglende isolering. Det er også en af grundene til at vælge nybyggervejen. Foruden at kunne skræddersy boligen efter eget behov, slipper du for byrden med at vedligeholde og renovere et gammelt hus, der kan gemme på alskens kedelige overraskelser.

”Nybyg er en investering i et sundt hus, som giver dig mere fritid og tid til familien”, konstaterer Morten Stig Olsen, servicechef i Milton Huse.

  

GODT FOR PENGEPUNG OG MILJØ

Et hus bygget i 1960 skulle leve op til nogle helt andre standarder end i dag, hvor kravene til for eksempel energiforbrug er meget skrappe. Siden 1961 er der kommet ikke færre end 12 nye bygningsreglementer.

”Nybyggede huse er i dag supertætte og har et lavt forbrug. De holder rigtig godt på varmen, og du slipper for gener fra træk og kuldebroer, som findes i mange ældre huse”, fortæller Morten Stig Olsen.

   

    

     

De skærpede byggekrav er både gode for miljøet og for din bankkonto, især i tider med løbske energipriser. Derudover gør det store underværker for komfort og indeklima.

”I Miltons huse reguleres indeklimaet af et moderne ventilationsanlæg med varmegenvinding, som sikrer masser af frisk og ren luft uden varmespild. Det kan fx også tale sammen med de fleste emhætter, så der automatisk kommer mere luft ind, når du laver mad”, forklarer Morten Stig Olsen.

  

MINIMALT VEDLIGEHOLD

Servicechefen nævner også gulvvarme, der i nye huse har erstattet de klassiske radiatorer. Udover at give dig større frihed i indretningen, sikrer gulvvarme en mere jævn og behagelig varmefordeling og kræver hverken rengøring eller vedligehold.

I det hele taget ligger kravene til vedligehold på et absolut minimum de første mange år i et nybygget hus. Du skal bare sørge for at holde øje med de tekniske installationer og ellers passe på tingene, som du normalt ville gøre, lyder det fra Morten Stig Olsen.

”Det betyder, at du kan bruge tid og penge på familie og fritid i stedet for løbende renovering”.

   

    

    

    

    

    

• Morten Stig Olsen

• Servicechef i Milton Huse

• Milton Huse bygger årligt 1900 enheder over hele landet.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot