8 meters transporttid til arbejde? 

Indret din nye hjemmearbejdsplads


For mange har det at arbejde hjemmefra længe været et 
aktivt tilvalg, for andre er det en ny virkelighed.

Afstandskrav og digitale møder er på dagsordenen i en pandemitid, og apps, som Microsoft Teams og Skype, er en selvfølgelighed for stadig flere. De rationelle fordele er til at få øje på. Der spares tid og ressourcer. Du får en større fleksibilitet i forhold til dit familieliv, og du kan indrette dig, som du har lyst.

Din nye arbejdsplads er en del af dit hjem, så hvordan gøres det hyggeligt og personligt? Hvis muligt dedikerer mange et værelse til jobbet, så der er ro, og du kan adskille arbejde og fritid ved at lukke døren. Det gør det nemmere at holde fri. Et flytbart modul på hjul, eller et bord, der kan foldes sammen og måske en reol som rumfunktionsdeler, kan også fungere fint.

.

.

.

PS: Hav altid en god te eller kaffe i huset, som er værd at gå efter i løbet af dagen. Bevægelse er vigtigt.

Gør din hjemmearbejdsplads hyggelig med grønne planter, blomster og fx billeder på bordet af dem, du holder af. Brug tæpper til at give rummet farve eller til at samle den flytbare arbejdsstation rent visuelt. Tæpper kan også understrege en stemning eller et farvevalg, der gør dig glad.

Tænk i materialer. Vælg fx et skrivebord i en smuk træsort og oplev, hvordan træet giver varme og hygge. Har du en hund, så giv den en ekstra hundekurv i nærheden af dig. Den skal også vænne sig til, at du er mere hjemme og vil elske, at du ikke stresser ud ad døren om morgenen. Lav et smart lille skiltesystem til døren, så resten af familien ved, hvornår du fx er optaget af online-møder, og modsat - lad døren stå åben, når der er tid til at sige hej.

Vælg et skrivebord, der giver plads til, at din computerskærm kan stå 50-80 centimeter foran dig, en forkert placeret skærm kan nemt føre til muskelsmerter. Slut altid dagen med at rydde op, så du har en ryddelig og rar arbejdsplads, som du glæder dig til at møde ind til dagen efter.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot