Tips: Alkove – hule og ´helle´ i en travl hverdag

Der er mange måder at skabe et rum-i-rummet. Brug gerne reoler som rumdelere, tæpper til en visuel zoneopdeling, en biopejsevæg til at opdele husets store leverum eller vælg en af de populære ´hule-løsninger´ – en indbygget alkove i dit nybyggede hus. Alkoven kan bygges i præcis den størrelse og med den dybde, du ønsker. Vi ser alkover bliver anvendt til ekstra siddepladser, legerum og fx gæsteseng. Uanset alkovens mål inviterer den til leg, hyggestunder og fx en tiltrængt ´morfar´.

Alkover kan bygges i alle rum, men ses ofte i nybyggede huses køkken-alrum. For børnene er alkoven en ren magnet, som hule og ´helle´ i travle hverdage, hvor alrummet mest af alt minder
om en banegård. Her er trafik og høj aktivitet. Indret derfor din alkove til at rumme en ´pause´. Fyld den op med bløde puder, en skræddersyet madras, mal den i varme farver for at understrege hule-stemningen, og tænk fx i en stikkontakt til opladere og lamper med lysdæmpere, så du både kan lyssætte til biografture på iPad´en og et godt direkte lys til fordybelse i en god bog.

NYT magasin: Ét hjem/ By Milton, #3

Drømmer du om at give børnene det bedste afsæt for en god opvækst? Søger du mere viden om nybyg, før du tager det første spadestik? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bliv inspireret af Charlotte og Fredrik, vindere af TV-programmet "Nybyggerne", få Louisa Lorangs opskrift på sund hverdagsmad med børn og høst nyttig viden, når Miltons fagfolk giver svar på vigtige spørgsmål om nybyg. Bestil det nye magasin #3 - det er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot