Alkove – hule og ´helle´ i en travl hverdag

Der er mange måder at skabe et rum-i-rummet. Brug gerne reoler som rumdelere, tæpper til en visuel zoneopdeling, en biopejsevæg til at opdele husets store leverum eller vælg en af de populære ´hule-løsninger´ – en indbygget alkove i dit nybyggede hus. Alkoven kan bygges i præcis den størrelse og med den dybde, du ønsker. Vi ser alkover bliver anvendt til ekstra siddepladser, legerum og fx gæsteseng. Uanset alkovens mål inviterer den til leg, hyggestunder og fx en tiltrængt ´morfar´.

Alkover kan bygges i alle rum, men ses ofte i nybyggede huses køkken-alrum. For børnene er alkoven en ren magnet, som hule og ´helle´ i travle hverdage, hvor alrummet mest af alt minder
om en banegård. Her er trafik og høj aktivitet. Indret derfor din alkove til at rumme en ´pause´. Fyld den op med bløde puder, en skræddersyet madras, mal den i varme farver for at understrege hule-stemningen, og tænk fx i en stikkontakt til opladere og lamper med lysdæmpere, så du både kan lyssætte til biografture på iPad´en og et godt direkte lys til fordybelse i en god bog.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot