Balance med eget yogastudie

  

Oplevelsen af ro og balance kommer fra din egen vejrtrækning, vil en garvet yogi nok sige. Men hvor finder du lige plads og tid til at praktisere yoga i et travlt børnefamilieliv?

Alt hvad du behøver af plads, svarer til din yogamåtte foldet ud på gulvet. Men ro til at udføre din yogapraksis uforstyrret vil ideelt set kræve et rum, hvor du kan lukke døren i mere end én forstand. I dette tip følger et forslag til at indrette dit helt eget ”yoga-studie” på hjemmematriklen.

 

Prioritér et rum i huset til formålet. Vælg de populære lameller eller en rolig farve til væggene. Rent hvidt er også en mulighed, så der ikke er noget, der forstyrrer øjet. Placér din yogamåtte, så du har udsigt til haven og lad det naturlige lys strømme ind. Der er ikke brug for mange lamper i et rum, som dette, blot ganske lidt elektrisk lys, hvis overhovedet nødvendigt. Vælg yogaudstyr i de farver, du kan lide.

I Miltons inspirationshus har vi arbejdet med de lyse naturlige farver og fine stilfulde prikker. Afhængig af hvilken yoga-retning du dyrker, skal du bruge forskelligt udstyr. I udgangspunktet kommer du langt med en måtte, en yoga-pølle, et par yoga-klodser og en god stak tæpper. Find en forhandler, hvor du kan købe udstyr i præcis de farver, du kan lide og få rummet til stilmæssigt at passe ind i den øvrige indretning af huset. Gør du det smukt, kan døren altid stå åben.

Yoga er langt fra udstyrskrævende.
Tværtimod. Derfor lyder et overordnet godt råd herfra: ”Keep it simple”.

Er du til grønne planter eller smukke blomster, vil de også gøre noget godt for helhedsindtrykket af dit ”yogastudie” og for dit velvære, når du udfører øvelserne. Planter har samtidig en positiv effekt i forhold til indeklimaet. Yoga er langt fra udstyrskrævende. Tværtimod. Derfor lyder et overordnet godt råd herfra: ”Keep it simple”.

Drømmer du om at gøre yoga til en daglig praksis, at få mere styrke og balance i kroppen, så kræver det egentlig ikke alverdens tid. Du kan nøjes med 10-15 minutter om dagen med fx meditation og 2-3 faste tilbagevendende yogaøvelser. Du kan også starte med at trække vejret dybt. Det lyder banalt, men er super effektfuldt. God fornøjelse.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot