Balance med eget yogastudie

Oplevelsen af ro og balance kommer fra din egen vejrtrækning, vil en garvet yogi nok sige. Men hvor
finder du lige plads og tid til at praktisere yoga i et travlt børnefamilieliv?

Alt hvad du behøver af plads, svarer til din yogamåtte foldet ud på gulvet. Men ro til at udføre din yogapraksis uforstyrret vil ideelt set kræve et rum, hvor du kan lukke døren i mere end én forstand. I dette tip følger et forslag til at indrette dit helt eget ”yoga-studie” på hjemmematriklen.

 

Prioritér et rum i huset til formålet. Vælg de populære lameller eller en rolig farve til væggene. Rent hvidt er også en mulighed, så der ikke er noget, der forstyrrer øjet. Placér din yogamåtte, så du har udsigt til haven og lad det naturlige lys strømme ind. Der er ikke brug for mange lamper i et rum, som dette, blot ganske lidt elektrisk lys, hvis overhovedet nødvendigt. Vælg yogaudstyr i de farver, du kan lide.

I Miltons inspirationshus har vi arbejdet med de lyse naturlige farver og fine stilfulde prikker. Afhængig af hvilken yoga-retning du dyrker, skal du bruge forskelligt udstyr. I udgangspunktet kommer du langt med en måtte, en yoga-pølle, et par yoga-klodser og en god stak tæpper. Find en forhandler, hvor du kan købe udstyr i præcis de farver, du kan lide og få rummet til stilmæssigt at passe ind i den øvrige indretning af huset. Gør du det smukt, kan døren altid stå åben.

Yoga er langt fra udstyrskrævende.
Tværtimod. Derfor lyder et overordnet godt råd herfra: ”Keep it simple”.

Er du til grønne planter eller smukke blomster, vil de også gøre noget godt for helhedsindtrykket af dit ”yogastudie” og for dit velvære, når du udfører øvelserne. Planter har samtidig en positiv effekt i forhold til indeklimaet. Yoga er langt fra udstyrskrævende. Tværtimod. Derfor lyder et overordnet godt råd herfra: ”Keep it simple”.

Drømmer du om at gøre yoga til en daglig praksis, at få mere styrke og balance i kroppen, så kræver det egentlig ikke alverdens tid. Du kan nøjes med 10-15 minutter om dagen med fx meditation og 2-3 faste tilbagevendende yogaøvelser. Du kan også starte med at trække vejret dybt. Det lyder banalt, men er super effektfuldt. God fornøjelse.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin og katalog i ét, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot