Bibliotek på matriklen. Er du typen?

   

  

  

I takt med digitaliseringens fremmarch har mange spået, at papirbøger efterhånden ville blive en saga blot. Længe har vi kunne læse nyheder og hele bøger på elektroniske medier. Nogle vil måske huske deres første møde med den mundrette ”e-bogslæser”? I sit udgangspunkt var den tænkt som en erstatning for papirbøger, og der var så meget hype herom, at det gjaldt om at komme med på vognen, inden det var for sent. Men sådan skulle det ikke gå. Selv om alt er digitaliseret, og lyttemedier som Mofibo er endnu et stærkt alternativ, er den her endnu, den fysiske bog. Og den lever i bedste velgående.

Inden for mode har tingene det med at gå i ring. Det samme gælder indretning, hvor designere fra 50´erne og 60´erne fortsat relanceres i ét væk. Indenfor indretning har bogreolen i den grad fået en renæssance. Vi ser den alle steder. Reolen kan bære på spændende historier, minder og hyggenips. Den kan fortælle om husets beboere, interesser og prioriteringer. For dig der skal indrette nyt hus, måske for første gang, er et lille bibliotekshjørne en overvejelse værd. Biblioteket har potentiale til at blive dit yndlingsspot. Stedet at synke ned når der er tid til fordybelse.

Skyd genvej med tapeter
Snyd dig til vaskeægte biblioteksstemning med et tapet af en bogreol. Stil din egen bogreol ved siden af, fyld den med dine yndlingsbøger og organisér dem gerne efter farver, forfatter eller tema. Husk, at der findes et hav af byttebørsordninger, så du kan give dine historier videre og få nye med hjem ganske gratis. Anskaf dig gerne en skøn lænestol, skab ro i rummet med varme farver og et hyggeligt tæppe – både på gulvet, men også til at pakke dig ind i på en kold efterårsdag. Godt læselys er naturligvis et must, ligesom et lille bord til din tekop og måske levende lys.

Skab rum til fordybelse, og glæd dig til gode timer i godt forfatterskab.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot