Bliv mønsterbryder

Hvidt i hvidt er i mange sammenhænge æstetisk smukt. Andre gange kan hvidt blive både klinisk og upersonligt. En enkelt farveklat kan bryde ´rytmen´ og give et hvidt rum et drys kærlighed.

Tøv ikke med at prøve dig frem. Du kan altid male væggen over igen. Vis gerne, hvem der bor i dit hjem, hvad du kan lide, eller interesserer dig for. Skab stoflighed ved at indrette med fx varm velour eller let hør. Vælg puder, plaider og tilbehør med farve­de print, vævede mønstre eller striber - og se, hvad det gør ved den samlede oplevelse af dit hjem.

Populære mønstre fås ofte i forskellige farvetoner og på forskellige materialer, som lamper, tæpper, gardiner, puder, duge og fx tapeter. Prøv dig frem med tapet. Køb en enkelt rulle eller få en prøve med hjem fra din tapethandler og se, hvad det tilfører rummet, og hvordan det inviterer til at lege videre. Tapet har det med at fange opmærksom­heden, som en magnet, der fange øjet. Dragende kan fx være tapeter dekoreret i Art Deco look eller grafik. Lad tapetet understøtte den historie, som du gerne vil fortælle, eller brug det til at underbygge rummets funktion. Fra børneværelsets invitation til leg og eventyr med fabelagtige jungletapeter, til fokus på slow living og Zen-følelsen i det store badeværelse, hvor sarte toner på et smukt stykke tapet eller et florlet gardin i et roligt mønster kan sætte stemningen, som var du i et spa-univers.

Du kan også starte med en enkelt pude, eller to. I Miltons inspirationshuse leger vi ofte med farverne og fletter nye mønstre ind på materialer og tilbehør, der er nemme at skifte, hvis vi en dag får lyst til at give rummet et nyt kapitel i hjemmets historie.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot