Kreativt værksted for hele familien

Lyden af en hammer der banker og fødder der trisser rundt, mixes med en lystig fløjten og en hyggelig snakken inde fra værkstedet.


Det er her, kreative idéer tager form og hele familien har sit frirum. Med plantebord, potter, skovle og muld, får mor hurtigt forårsløg ud i fine krukker. Far har altid gang i et eller andet projekt ved drejebænken, og børnene saver træ og gør klar til det nye legehus i baghaven. Mor nørkler med at ompolstre et loppefund af en lænestol, og i loftet hænger der ofte en cykel, der skal lappes, fordi familien igen har været på vilde skovstier med mountainbikes.

.

Kan du genkende billedet, eller drømmer du om at have de samme kreative rammer hjemme hos dig? Få de bedste tips til indretningen, besøg Miltons inspirationshus i Hadsten, og oplev værkstedet ved selvsyn. Med et værksted på egen matrikel er der plads til impulsiv og kreativ udvikling for alle.

Nogen siger, at struktur og kreativitet er hinandens modsætninger. Andre mener, at det ene er en forudsætning for det andet. Vi tror mest på det sidste, og løfter sløret for det første tip; hold orden i dit værksted. Organisér værktøj og dimsedutter, så du altid kan finde det, du skal bruge, når du impulsivt får en idé til et nyt projekt.

.

PS: Få plads til et lille køleskab, så du altid kan byde naboerne på noget at drikke, hvis de kigger forbi for at se, om det går ”fremad” på det kreative værksted.

Sørg for, at der er rigeligt med hylde og reolplads. Hæng værktøjet op på væggen, det giver både glæde og overblik. Gør det til hele familiens hobbyrum. Snak sammen om hvad familiens medlemmer hver især drømmer om, at værkstedet skal give mulighed for. Byg værkstedet i forlængelse af garagen, så har du en overdækning, hvis du får brug for mere plads – fx til lange stykker træ eller et maleprojekt.

Vælg tilstrækkeligt med el-stik og placér dem strategisk rigtigt i forhold til de funktioner, værkstedet skal rumme. Sørg for rigelig med bordplads, og gør værkstedsbordet til et centralt møbel fyldt med skuffer til materialer og alt det, du skal bruge i den kreative proces. Gør rummet til dit eget – giv det personlighed, der matcher din families interesser.

Vis hvad du interesserer dig for, og hæng fx en tavle op med billeder du er inspireret af til dit næste hobby-projekt. Lykkes du med at indrette værkstedet, så alle kan lide at bruge det, bliver
det garanteret en tidsrøver med positivt fortegn.

Ét hjem/ By Milton #4 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin 4 og få svar på vigtige spørgsmål og nyttig viden. Få et hav af nye plantegninger, inspiration og tips til dit næste hjem. Mød ægte nybyggere. Hør hvorfor ejendomsmægleren og bankrådgiveren mener, at det er ”Sund fornuft” at bygge nyt. Læs Mette Blomsterbergs egne erfaringer med at bygge hus, og kom med indenfor hos Trine & Mikkel fra TV-programmet: ”Nybyggerne”, der byder velkommen i et kreativt og personligt hjem med plads til børn, farver og møbler i eget design. Bestil det nye magasin #4 i dag, så pakker og sender vi det til dig med det samme. Magasinet er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot