Når der går fisk i indretningen

Et smukt nybygget hus er som et tomt lærred, ikke mindst når det kommer til indretning. Du bestemmer helt selv, hvor du skal starte, og hvordan slutresultatet skal se ud. Det lyder nemt, men for de fleste kræver opgaven øvelse og måske idéer fra andre. Hos Milton Huse er der masser af idéer at få til både arkitektur og indretning af dit nye hus.

Har du for eksempel tænkt på, hvad kunst på væggene kan betyde for den samlede rumoplevelse?

I et af de nyeste Milton inspirationshuse er der gået fisk i indretningen. Her er væggene udsmykket med trendy og farverige collage-fisk, som er designet af papirkunstner og illustrator Helene Møberg Keinicke. Helene har en stor kærlighed til det håndlavede og arbejder med forskellige genbrugsmaterialer. Som Helene siger: ”Idéen til fiskene kom, fordi jeg havde en masse papirrester i overskud”. Papirresterne nænnede Helene ikke at smide ud, hvorfor hun begyndte at klippe små fiske - skæl i forskellige farver, som hun i collageform satte sammen til fine fisk tilsat glitter og glimmer.

Collagearbejdet er i øvrigt en populær kreativ DIY-aktivitet, som du kan lave derhjemme. Alt hvad du skal bruge er en god limstift, smukke papirrester fra gavepapir, emballage, plakater eller gamle blade og en god portion kreativitet. Der er masser af inspiration til collagearbejdet at finde på nettet, hvis ikke du foretrækker den nemme løsning – at købe en smuk fisk. Fiks og færdig.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot