Overdækket terrasse 

Få flere timer i det fri med en overdækket terrasse

Med inspiration fra lande som Spanien og det sydlige Frankrig indretter danskerne sig ude som aldrig før. Derfor er det både praktisk og smart at bygge en overdækket terrasse, der gør dig mindre afhængig af de skandinaviske vejrforhold og skiftende årstider.

Fordelene er mange. Med en overdækning forlænger du husets opholdsrum og får ekstra kvadratmeter at boltre dig på året rundt. En overdækket terrasse bygget i forlængelse af dit køkken-alrum binder ofte ude og inde rigtig godt sammen. Ikke mindst, hvis der er tænkt over valg af møbler og indretning. Med den rette indretning af terrassedelen, får du måske de ekstra spisebordspladser, der gør, at du kan invitere til store fødselsdagsfester og andre begivenheder, der samler mange gæster. Eller det loungeområde, som du ikke har plads til inde i huset.

.

.
.

.

De fleste danskere elsker at være ude i det fri, og helst så meget som muligt. Derfor er de overdækkede terrasser et populært valg. Det giver dig mulighed for at opholde dig ude flere timer, søge læ for regn og vind, eller skygge på en stærk solskinsdag.

Når duggen falder på en sommerdag, eller du får lyst til at komme ud på en kold, men smuk vinterdag, er det blot at tænde terrassevarmeren. Med varme og tag over hovedet, kan du nemt slå dig ned med en kop te, mens din guldklump nupper en lur i barnevognen eller grillen gøres klar til madlavning. En overdækning gør dig tæt på vejruafhængig.

 

.

.

.

.

 

Dine oliven- eller citrustræer vil også hilse overdækningen velkommen, ligesom levetiden for dine havemøbler forlænges markant, når de ikke bliver udsat for fx store massive regnskyl
over flere dage. Har du plads under halvtaget, er det også et oplagt sted at placere dit plantebord. Lad idéerne spire.

   
Har du nyeste magasin designet til nybyggere?

I Ét hjem/ By Milton får du, ud over et væld af nye plantegninger og billeder af huse, også tips og nyttig viden. Glæd dig til at få Milton Huses guide til køb af byggegrund. Få de kendte nybyggere fra TV - Lise og Michaels bud på en 200 kvm stor plantegning med rum til fællesskab og kreativitet. Tag med, når vi besøger Søren Vester i Thise og få skønne råd til etablering af haven. Det er også i denne udgave af magasinet, at Trendforsker Rikke Skytte fortæller, hvad vi vil bruge de mange kvadratmeter til i fremtiden.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot