Overdækket terrasse

Få flere timer i det fri med en overdækket terrasse

Med inspiration fra lande som Spanien og det sydlige Frankrig indretter danskerne sig ude som aldrig før. Derfor er det både praktisk og smart at bygge en overdækket terrasse, der gør dig mindre afhængig af de skandinaviske vejrforhold og skiftende årstider.

Fordelene er mange. Med en overdækning forlænger du husets opholdsrum og får ekstra kvadratmeter at boltre dig på året rundt. En overdækket terrasse bygget i forlængelse af dit køkken-alrum binder ofte ude og inde rigtig godt sammen. Ikke mindst, hvis der er tænkt over valg af møbler og indretning. Med den rette indretning af terrassedelen, får du måske de ekstra spisebordspladser, der gør, at du kan invitere til store fødselsdagsfester og andre begivenheder, der samler mange gæster. Eller det loungeområde, som du ikke har plads til inde i huset.

.

.
.

.

De fleste danskere elsker at være ude i det fri, og helst så meget som muligt. Derfor er de overdækkede terrasser et populært valg. Det giver dig mulighed for at opholde dig ude flere timer, søge læ for regn og vind, eller skygge på en stærk solskinsdag.

Når duggen falder på en sommerdag, eller du får lyst til at komme ud på en kold, men smuk vinterdag, er det blot at tænde terrassevarmeren. Med varme og tag over hovedet, kan du nemt slå dig ned med en kop te, mens din guldklump nupper en lur i barnevognen eller grillen gøres klar til madlavning. En overdækning gør dig tæt på vejruafhængig.

 

.

.

.

.

 

Dine oliven- eller citrustræer vil også hilse overdækningen velkommen, ligesom levetiden for dine havemøbler forlænges markant, når de ikke bliver udsat for fx store massive regnskyl
over flere dage. Har du plads under halvtaget, er det også et oplagt sted at placere dit plantebord. Lad idéerne spire.

Ét hjem/ By Milton #4 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin 4 og få svar på vigtige spørgsmål og nyttig viden. Få et hav af nye plantegninger, inspiration og tips til dit næste hjem. Mød ægte nybyggere. Hør hvorfor ejendomsmægleren og bankrådgiveren mener, at det er ”Sund fornuft” at bygge nyt. Læs Mette Blomsterbergs egne erfaringer med at bygge hus, og kom med indenfor hos Trine & Mikkel fra TV-programmet: ”Nybyggerne”, der byder velkommen i et kreativt og personligt hjem med plads til børn, farver og møbler i eget design. Bestil det nye magasin #4 i dag, så pakker og sender vi det til dig med det samme. Magasinet er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot