Tips: Tænk i farver

Beige er kommet for at blive. Den er let, lys og en klassisk basisfarve, der giver plads til, at du på tilbehør og udvalgte møbler kan sprælle med for eksempel petroliumsblå eller deco blue. Som himmel og jord smelter de blå og brune farver smukt sammen, ligesom nuancer af den moderigtige mørkegrøn gør billedet komplet – som et motiv fra naturens landskab.

Steel grå, pastelfarver og for eksempel Raw Amber er fine valg, hvis du forelsker dig i møbler i for eksempel fløjl eller tyk velour. Har du et smukt maleri, kan du også vælge at lade det være inspirationskilden til rummets farvesætning og opnå en wow-effekt ud over det sædvanlige.

Skab ro eller blikfang med farver. Mal en enkelt væg, og oplev den umiddelbare effekt og værdi, det tilfører rumoplevelsen i løbet af et splitsekund. Brug farver til at forny og forandre et rum. Til at understrege en stemning, gøre rummet større eller mindre. Mulighederne er mange – og beige løber ingen vegne.

NYT magasin: Ét hjem/ By Milton, #3

Drømmer du om at give børnene det bedste afsæt for en god opvækst? Søger du mere viden om nybyg, før du tager det første spadestik? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bliv inspireret af Charlotte og Fredrik, vindere af TV-programmet "Nybyggerne", få Louisa Lorangs opskrift på sund hverdagsmad med børn og høst nyttig viden, når Miltons fagfolk giver svar på vigtige spørgsmål om nybyg. Bestil det nye magasin #3 - det er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot