Tips: Tænk i farver

Beige er kommet for at blive. Den er let, lys og en klassisk basisfarve, der giver plads til, at du på tilbehør og udvalgte møbler kan sprælle med for eksempel petroliumsblå eller deco blue. Som himmel og jord smelter de blå og brune farver smukt sammen, ligesom nuancer af den moderigtige mørkegrøn gør billedet komplet – som et motiv fra naturens landskab.

Steel grå, pastelfarver og for eksempel Raw Amber er fine valg, hvis du forelsker dig i møbler i for eksempel fløjl eller tyk velour. Har du et smukt maleri, kan du også vælge at lade det være inspirationskilden til rummets farvesætning og opnå en wow-effekt ud over det sædvanlige.

Skab ro eller blikfang med farver. Mal en enkelt væg, og oplev den umiddelbare effekt og værdi, det tilfører rumoplevelsen i løbet af et splitsekund. Brug farver til at forny og forandre et rum. Til at understrege en stemning, gøre rummet større eller mindre. Mulighederne er mange – og beige løber ingen vegne.

 

Du kan finde flere spændende artikler eller inspiration på Milton Huses blog, her finder du oplevelser fra andre nybyggere, tips og inspiration til hjemmets værelser og meget mere.

Ét hjem/ By Milton #4 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin 4 og få svar på vigtige spørgsmål og nyttig viden. Få et hav af nye plantegninger, inspiration og tips til dit næste hjem. Mød ægte nybyggere. Hør hvorfor ejendomsmægleren og bankrådgiveren mener, at det er ”Sund fornuft” at bygge nyt. Læs Mette Blomsterbergs egne erfaringer med at bygge hus, og kom med indenfor hos Trine & Mikkel fra TV-programmet: ”Nybyggerne”, der byder velkommen i et kreativt og personligt hjem med plads til børn, farver og møbler i eget design. Bestil det nye magasin #4 i dag, så pakker og sender vi det til dig med det samme. Magasinet er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot