Tips: Tænk i farver

Beige er kommet for at blive. Den er let, lys og en klassisk basisfarve, der giver plads til, at du på tilbehør og udvalgte møbler kan sprælle med for eksempel petroliumsblå eller deco blue. Som himmel og jord smelter de blå og brune farver smukt sammen, ligesom nuancer af den moderigtige mørkegrøn gør billedet komplet – som et motiv fra naturens landskab.

Steel grå, pastelfarver og for eksempel Raw Amber er fine valg, hvis du forelsker dig i møbler i for eksempel fløjl eller tyk velour. Har du et smukt maleri, kan du også vælge at lade det være inspirationskilden til rummets farvesætning og opnå en wow-effekt ud over det sædvanlige.

Skab ro eller blikfang med farver. Mal en enkelt væg, og oplev den umiddelbare effekt og værdi, det tilfører rumoplevelsen i løbet af et splitsekund. Brug farver til at forny og forandre et rum. Til at understrege en stemning, gøre rummet større eller mindre. Mulighederne er mange – og beige løber ingen vegne.

 

Du kan finde flere spændende artikler eller inspiration på Milton Huses blog, her finder du oplevelser fra andre nybyggere, tips og inspiration til hjemmets værelser og meget mere.

Ét hjem/ By Milton #5 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin og katalog i ét, der er fyldt med idéer, nyttig viden, gratis plantegninger, tips og meget mere. Bliv klædt på til 1. møde med byggerådgiveren, kom med indenfor hos ægte nybyggere og få fx. de bedste idéer af indretningsarkitekt og rumdesigner, Sif.
Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme. Magasinet er gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot