Tænk i farver

Beige er kommet for at blive. Den er let, lys og en klassisk basisfarve, der giver plads til, at du på tilbehør og udvalgte møbler kan sprælle med for eksempel petroliumsblå eller deco blue. Som himmel og jord smelter de blå og brune farver smukt sammen, ligesom nuancer af den moderigtige mørkegrøn gør billedet komplet – som et motiv fra naturens landskab.

Steel grå, pastelfarver og for eksempel Raw Amber er fine valg, hvis du forelsker dig i møbler i for eksempel fløjl eller tyk velour. Har du et smukt maleri, kan du også vælge at lade det være inspirationskilden til rummets farvesætning og opnå en wow-effekt ud over det sædvanlige.

Skab ro eller blikfang med farver. Mal en enkelt væg, og oplev den umiddelbare effekt og værdi, det tilfører rumoplevelsen i løbet af et splitsekund. Brug farver til at forny og forandre et rum. Til at understrege en stemning, gøre rummet større eller mindre. Mulighederne er mange – og beige løber ingen vegne.

 

Du kan finde flere spændende artikler eller inspiration på Milton Huses blog, her finder du oplevelser fra andre nybyggere, tips og inspiration til hjemmets værelser og meget mere.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Trustpilot