Tips til hjemmet: Bo enkelt, varmt og med flerfunktionelle tæpper 

 

Tips: Bo enkelt og minimalistisk

Er du til alt andet end krummelurer, sving og rytmiske svaj, kan en indretningsvej være den mere minimalistiske og enkle, som også kendetegner kvaliteterne i dansk design. Prioritér og investér i færre, men for eksempel arkitekttegnede møbler, og løft looket yderligere med smukke, enkle eller skulpturelle lamper. Ud over at bidrage til lyssætning og stemning er en smuk lampe ofte som et ”smykke” for rummet. Mix gerne klassikere med nye møbeltrends, som dem vi ser fra Japan for tiden.

Arbejd med rene flader, eksklusive materialer som læder og et gennemgående farvevalg, der binder boligen sammen på tværs af rum. Skab luft og plads omkring møblerne – og lad eksempelvis moderne kunst på væggene stikke af med opmærksomheden. Stilfuldt og gennemtænkt. Enkelt.

.

.

Tips: Blødt, varmt og lækkert

Det kunne lyde som en ny lækker strik, og sådan føles det måske også, når man lander i den store lyse sofa med masser af bløde puder. En stue i den bløde og varme stil er bare rar at være i. Supplér den bløde og feminine stil med varme farver, for eksempel jordfarver, og skab stemning og hygge med store grønne planter i krukker af keramik eller i kurve.

Vælg gerne et mønstret tapet, der spejler din personlige stil og gør rummet unikt. Prioritér en indbygget alkove i dit nybyggede hus, og skab et rum-i-rummet til højtlæsning for familiens yngste eller til en powernap efter en lang dag. Sy og betræk en polstret madras i dit favoritstof, og lad gerne puder og eventuelt tapet matche. Til den bløde stil passer egetræsrammer og en kreativ gallerivæg rigtig godt ind. Udvælg dekorative motiver, plakater eller brug private fotos, der i stemning er lige så bløde, runde og hyggelige som resten af indretningen.

Tips: Flerfunktionelle tæpper

Kunst er mange ting. Fra Frejas krusedulle til værker fra anerkendte kunstnere og gallerier.

De nye fortolkninger af vægtæppet fra 1970’erne er stærke og moderigtige alternativer til vægkunst – og så bidrager de til justering af lydniveauet i rummet. Vægtæpperne er dekorative og specielt gode i højloftede rum, som for eksempel køkken
-alrummet med loft til kip, hvor de kan supplere akustikløsningerne i øvrigt. Vægtæpper fås i flotte mønstre, i mange varianter og i størrelser fra små frimærker til hele vægtæpper. Tæpperne designes i ægte bohemestil og med illustrationer af enhver art. Tjek mulighederne til børneværelset, hvortil flere designere har udviklet kreative og finurlige værker.

.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot