Tips: Vi bygger også gerne din sofa 

”Er der plads til sofa-flyderen?” spørger mange nybyggere sig selv, når de kigger på plantegningen første gang.

Ingen tvivl om, at sofaen er et yderst centralt møbel og et af dem, hvor form, størrelse og farver er afgørende. Alligevel vil vi ikke undlade at fortælle, at Milton Huse også gerne bygger din ´sofa´– nu vi er i gang. Det er naturligvis ikke en helt almindelig sofa, men én af den slags møbler, som er multifunktionelle og kan bruges til lidt-af-hvert. Samtidig kan du glæde dig over, at møblet er håndlavet og skræddersyet til netop dit hjem. Din smag.

Et integreret siddemøbel bygges fx i forbindelse med store vinduespartier, så du kan slå dig ned og nyde udsigten til haven. Det kan være en lille, men ´bred vindueskarm´, som giver plads til både dig og en kop te ved siden af din fingerfilodendron, eller det kan være en decideret bænk, som indrettes med opbevaringsplads under siddepladserne. På billedet her vises et eksempel på et eksklusivt indbygget møbel, der mest af alt minder om en vaskeægte hjørnesofa. Udstyret med sidde-, puf,- og pyntepuder i lækre farver og stoffer, inviterer møblet til at blive brugt. En oplagt base for en hyggestund, velkomstdrink før gæstemiddagen, venindesnakken eller bare samling på familietroppen som afslutning på dagen.


Dit integrerede møbel kan styles efter humør og fx årstiderne. Udskiftning af pudebetrækket er en nem måde at arbejde med indretningen på. Ind til benet, så er et integreret møbel, som sofaen her, også smuk i sig selv. Helt enkel og uforstyrret, som en del af arkitekturen. Velkommen til et personligt hus bygget med omhu.

Ét hjem/ By Milton #4 - designet til nybyggere

Drømmer du om at bygge nyt? Bestil magasin 4 og få svar på vigtige spørgsmål og nyttig viden. Få et hav af nye plantegninger, inspiration og tips til dit næste hjem. Mød ægte nybyggere. Hør hvorfor ejendomsmægleren og bankrådgiveren mener, at det er ”Sund fornuft” at bygge nyt. Læs Mette Blomsterbergs egne erfaringer med at bygge hus, og kom med indenfor hos Trine & Mikkel fra TV-programmet: ”Nybyggerne”, der byder velkommen i et kreativt og personligt hjem med plads til børn, farver og møbler i eget design. Bestil det nye magasin #4 i dag, så pakker og sender vi det til dig med det samme. Magasinet er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot