Sæt personligt præg på dit nye hus med indbyggede detaljer

Når du skal bygge nyt hus, er der mange muligheder, for at sætte dit personlige præg på huset. Vi er alle forskellige og lige så forskellige ser vores drømmehus ud. Nogen drømmer om at få tilføjet et muret vin rum, andre vil gerne have en hyggelig lille alkove i deres drømmehus.

Når du bygger hos Milton huse, er der mulighed for at give dit hus, det personlige tvist du drømmer om.  Du kan f.eks. lave en alkove eller en hyggekrog med et integreret siddemøbel.

 

Integreret siddemøbel – sofa eller bænk

Et integreret siddemøbel bygges fx i forbindelse med store vinduespartier, så du kan slå dig ned og nyde udsigten til haven. Det kan være en lille, men ´bred vindueskarm´, som giver plads til både dig og en kop te ved siden af din fingerfilodendron, eller det kan være en decideret bænk, som indrettes med opbevaringsplads under siddepladserne.

På billedet her vises et eksempel på et eksklusivt indbygget møbel, der mest af alt minder om en vaskeægte hjørnesofa. Udstyret med sidde-, puf,- og pyntepuder i lækre farver og stoffer, inviterer møblet til at blive brugt. En oplagt base for en hyggestund, velkomstdrink før gæstemiddagen, venindesnakken eller bare samling på familietroppen som afslutning på dagen.

 

Skift looket så ofte du har lyst

Dit integrerede møbel kan styles efter humør og fx årstiderne. Udskiftning af pudebetrækket er en nem måde at arbejde med indretningen på. Ind til benet, så er et integreret møbel, som sofaen her, også smuk i sig selv. Helt enkel og uforstyrret, som en del af arkitekturen.

 

 

  

Mulighederne er mange for at sætte dit personlige præg på dit nye hus

Et indbygget siddemøbel er blot en mulighed. Der er mange muligheder for at sætte dit personlige præg på dit nybyggede hus. Det kan være alt fra vin rum, alkover, murede vægge til en biopejs til noget helt andet. Hos Milton Huse har du mulighed for at få et personligt hus bygget med omhu.

Find inspiration i planløsningerne over Miltons huse til hvor du kan tilføje et integreret siddemøbel eller andre personlige løsninger. Du finder planløsningerne her

Hvis du vil have mere inspiration til indretningen af dit nye hus, har vi gjort så du kan finde inspiration til indretningen af alle husets rum. Du finder dem her 

Kontakt gerne Milton Huse hvis du ønsker at tage en dialog omkring mulighederne til netop din kommende bolig. Find kontakt oplysninger her


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Trustpilot