Viktualierum for smagsløgene og hyggens skyld

  

”Syltning er ikke svært og behøver ikke at tage lang tid”, lyder det blandt sylteentusiaster.
Hos Milton Huse tænker vi, at de har ret, og det blot er et spørgsmål om at finde tid – og plads til alle sylteglassene. De seneste år er det blevet populært at bygge et lille ekstra rum i sammenhæng med køkkenet. De fleste kalder det et viktualierum, men det er nærmere et lille depot til ekstra opbevaring af køkkengrej, og selvfølgelig sylteglas.

God smag
I depotet kan du indrette dig med masser af hyldeplads og måske et lille arbejdsbord.
Udover at hjemmesyltede sager smager himmelsk er glas med indhold i alverdens farver også smukke at se på, hvis du spørger Deko-teamet fra Milton Huse. I et af Miltons nyeste inspirationshuse er det vist, hvordan glassene kan tage sig ud i det rette element. Drømmer du om et lignende udtryk, kan du med fordel plukke bær i løbet af året, tømme drivhuset for agurker og finde fine glas med låg frem til formålet. Patentflasker til frisklavet saft er nemme at finde på loppemarkeder, manilla-mærker til navneetiketter og syltebøger til inspiration hører sig også til.

Fra agurker til græskar
Man kan næsten sylte hvad som helst. Agurker er klassisk dansk, hvis man er til agurkesalat, og så kan lagen fra agurkerne genbruges til fx rødløg. I efterårsmånederne er det populært at sylte græskar. Mange køber græskar til halloween, udhuler dem og smider græskarkødet væk. Vil du sylte, så gem endelig det hele. Skær græskarkødet i tynde strimler og drys det med salt, inden du stiller det klar til at trække. Alt imens græskarhovedet hygger med levende lys i nybyggerhaven, bliver græskarkødet til en velsmagende sylte. Lige til at stille på bordet.

God fornøjelse.


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Så er der et nyt nummer ude af magasinet Ét hjem/ By Milton. Magasinet byder på masser af nye plantegninger, viden om byggeprocessen og billeder fra smukke Milton Huse, tips og nyttig viden om fx DGNB Villa-certificerede Milton Huse. Mød Caroline og Reece fra TV-programmet Nybyggerne, som har designet deres bud på et Milton hus, og få parrets plantegning – kvit og frit. Mød også familien, der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere. Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Trustpilot