Jon flytter ind...

For "Den store bagedyst" finalist Jon Daniel Edlund findes der ikke én opskrift på det rigtige hjem. I stedet handler det om stemning - og ikke mindst duften af mad og bagværk. Se videoen her, hvordan Jon for en eftermiddag "flytter ind" i et Milton hus, indretter køkkenet i Jon-style og bager den herligste jordbærtærte :-)

  

Opskrift

Har du selv mod på at give dig i kast med Jon´s lækre bagværk kan du finde opskriften her: https://jonsmadklub.dk/opskrifter/kag...

8xEymHvyzTg


Kender du magasinet designet til nybyggere?

Magasinet Ét hjem/ By Milton byder på masser af nye plantegninger, inspirationsbilleder, tips og nyttig viden. Mød Caroline og Reece fra tv-programmet Nybyggerne og se deres bud på et Milton-hus, læs om ansvarligt nybyggeri med DGNB, og mød familien der med solceller på taget er næsten selvforsynende - og meget mere.

Bestil i dag. Vi pakker og sender magasinet til dig med det samme – gratis.

Bestil dit gratis eksemplar her

       

       

Bliv en del af Milton Huses inspirationsunivers for nybyggere

Det er en stor beslutning at bygge det hjem, hvor familien kan vokse, og minder kan skabes. Derfor kan det være rart med inspiration til, hvordan netop dit hus kan se ud, ligesom det kan være spændende at lade sig inspirere af andre, der også har valgt nybyggervejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot