Milton Huse er landsdækkende

DER ER ALTID EN MILTON HUSE-AFDELING LIGE I NÆRHEDEN

Uanset om du drømmer om at bygge nyt hus på Sjælland, Fyn eller i Jylland er Milton Huse klar til at hjælpe dig. Med stadig flere lokale Milton Huse afdelinger og nybyggede Milton inspirationshuse over alt i landet, er der sjældent langt til professionel byggerådgivning og svar på dine spørgsmål om nybyg. I hver afdeling møder du et stærkt team af byggerådgivere, bygningskonstruktører og tegnere.

Fra nybygger til nybygger

Som byggefirma er vi ikke i tvivl om, hvilken luksus det er at tegne og bygge et nyt hus. Selv at skabe rammerne om familiens fremtid, selv at kunne bestemme de store linjer og dykke ned i de små, men vigtige valg, der gør forskellen på dit og naboens hus hjemme på villavejen. Hos Milton Huse bygger vi personlige huse med omhu, og vi møder dig som nybygger.

I al ydmyghed vil vi vove den påstand, at vi evner at sætte os i dit sted, fordi Milton Huse kommer ud af en familie af nybyggere, der mestrer håndværket og kender nybyggernes privilegier. Vælger du at bygge med Milton Huse, vil du opleve, at vi hver dag giver det bedste, vi har lært videre til andre nybyggere, som dig. Målet er klart, du fortjener rådgivning i øjenhøjde, og en tryghed i at vide, at din Milton Huse byggerådgiver er med dig fra idé og plantegning til færdigbygget hus.

Find Milton Huse lokalt

Det er nemt at finde din lokale Milton Huse afdeling, tjek miltonhuse.dk/ kontakt eller ring på tlf. 75624300. Du kan også søge digital inspiration på miltonhuse.dk, Milton Huses instagram og facebook allerede nu. Glæder os til at hjælpe dine byggedrømme på vinger.

Trustpilot